orienteringsdag

fett jobbigt ! va tvungen att gå typ 6 km och är helt död nu och mitt knä gör så jävla ont :o det är tydligen nått med korsbanden.. usch !

men det va ändå helt okej, gick med anna och linny och vi hittade alla kontroller :) vi var till baka efter ca 1h 45min :)

är med emely nu och vi har typ ätit från kl. 1 tills nu hahah.. puss ♥

hämtade ut min jacka idag från Nelly :)

assnygg ! har ingen bild nu, men ni lär väl få någon bild eftersom den kommer användas flitigt i vinter/höst :)

var hemma hos liza med linny och åt pizza, drack cola, kollade på idol, åt grönsaker med dipp och hade det allmänt mysigt ! sen blev det väldigt stressigt eftersom linny var tvungen att kolla på kungarna av tylösand kl. 22 så vi fick typ springa till bussen haha !

måste sova nu, har orienteringsdag imorgon.. suck :(

puss på er ♥

suck...

skulle precis ner och duscha och då ropar viktor (min bror) att han är i duschen haha! så hinner skriva ett snabbt inlägg :)

idag efter skolan så åkte jag och fikade med linny och anna inne i stan :) trevligt ! sen skulle linny lämna tillbaka en sminkborttagning men självklart hade hon tappat bort kvittot så det gick inte !

efter det kollade jag, anna och vendela på linnys träning och sen följde jag med linny hem ettag och kom hem vid 10 :) är astrött nu och vill bara sova men har lite plugg att göra innan det..

puss ! ♥




har fått tillbaka hoppet igen pga. VENDELA ♥

åååh  vendela är bäst, bäst och bäst ! hon visste en seriös tatueringsstudio där dom accepterar målsmans tillstånd under 18 ! love her hon är den bästa vende'n på hela jorden ! ♥


min snygga beztiz vendela !

fett lack

det gick inte att beställa tid på ANT för jag va under 18... fuck ! :(
men min syrra känner en tatuerare så får väl hoppas på han iallafall ! på nått sätt löser det sig hoppas jag :)

men nu får inte jag sitta vid datan något mer för linny vill att jag ska kolla på halv åtta hos mig med henne ?!
jävla 40+ program..

puss ♥

beställa tatueringstid imorgon ! ;)

imorgon efter skolan åker jag med Sofie (min syster) och beställer tid på ANT. det gäller ju att beställa nu, så kanske man får göra en tatuering i typ januari haha ! får bara hoppas på att dom inte är så stränga med ålder och att målsman måste vara med osv..

men har iallfall skrivit en text som ska tatueras in på handleden :)

lite dålig bild bara..



vad tycks ?

köp min jacka på blocket !

fjällräven strl L i dammodell, som ny !
(skitstor btw)

nypris: 2300
mitt pris:1500






beställt en jacka !

har beställt en jacka från nelly, precis en sådan jag har letat efter :D
är överlycklig typ !

Smith jacket SEK 2995, Svea - NELLY.COM

Svea, 2995:-

ska träffa linny



ps. är fortfarande lika glad som igår ! :D ds.

är så j*vla glad !

har aldrig varit såhär glad. jag SKA få tatuera mig ! någon gång runt nyår och nu har mamma verkligen sagt JA och inte om och men ! omg vill bara gråta av lycka typ hahah :D gud vad töntig jag är.. men ändå !

handleden eller nacken ?

haha ser ut som jag har en halv navel !



btw, får antagligen tatuera mig efter nyår ! är typ redan nervös ahhahah ! får bara hoppas att de säger att det är okej eftersom jag är under 18 :(

piercade nyss naveln :)

tog en mörkrosa piercing :D har dock inte sett hur det ser ut än eftersom jag har en kompress över, bara lite snabbt på piercingstudion. men fint blev det väl antar jag haha.. ni får bild sen :)

puss ♥

hårfärgen



lite ljusare som sagt, visst har mitt hår blivit långt ? har inget löshår ;)

färgat håret

ni får se imorgon, är för mörkt i mitt rum just nu :) men blev egentligen ingen skillnad, liiiite ljusare bara och en liten annorlunda nyans. men blev iaf nöjd! vet faktiskt inte riktigt vad jag är ute efter för hårfärg :O

har faktiskt gjort asmycket SO nu ! ska göra lite till sen orienteringsläxan anna ska skicka till mig.. fast hon orkar inte hämta pappret ?! suck :(

puss på er ♥

träning

ska träna nu, vi hörs efteråt ! (efter jag har pluggat sönder mig)

puss ;)

pluggar!

aaasmycket att göra.. just nu gör jag ordklasser som vi ska ha förhör i i svenska imorgon, kul !

btw, va och fikade med linny, anna och emely idag :) mys ! sen tränade jag och kom hem vid 8 :) imorgon blir det mer plugg och mer träning !


jobbigt

åååh är helt slut.. har tränat i typ 2 timmar idag och körde på hårt som fan ! känner mig riktigt duktig faktiskt :D

den här veckan kommer bli fett jobbig.. SO arbetet ska vara klart på fredag och jag har knappt börjat ?! sen hemkunskap, svenska förhör mm.. och orientering på idrotten ! kill me :o

imorrn ska jag fika med tjejerna och sen träna med anna :) måste ju köra på hårt nu innan egypten ! eller har jag sagt att vi bokade egyptenresan sen igen ? haha.. fett najs :)

puss och kram vi hörs imorrn ♥

ps. fan va slitet mitt hår är, vad ska jag göra ?! ds.

hur röstar folk egentligen ?

jag förstår verkligen inte hur man kan rösta på Alliansen. de är ute efter ett orättvist samhälle, dvs. ta från de fattiga och ge till de rika. jag hoppades verkligen på att KD skulle åka ut, de har ingen vettig politik alls, samma sak gäller FP.

hade verkligen hoppats på ett rättvist och bättre samhälle med rödgröna i regeringen. Socialdemokraterna är iallafall det största partiet så känn på den era moderater ! ;)


..

ska snart möta emely ♥

puss

galen helg

hur ska jag orka upp imorgon ? den här helgen har slitit ut mig som fan :o

just nu är jag med anna, vendela och kim, linny gick precis. vi ska städa upp lite i annas hus och sen ska jag hem och sen ikväll skulle jag nog möta emely ettag och snacka lite :)

puss

sliten som fan

det spårade igår hos anna, och vi hade så jävla kul ! vendela hade väldigt kul, hon är haffarn !





imorgon smäller det!

vad får ni inte veta hehe ;) men najs som fan kommer det att bli iallafall !

på fredag (inte imorgon utan nästa vecka) åker jag med mamma till ANT och piercar naveln :D om det inte blir innan med linnys mamma och linny :)

nu måste jag göra läxan, ska läsa en tråkig bok!
pusss ♥


mycket att se fram emot

nu är kryssningen med vendela, anna och linny bokad och betald ! likaså egyptenresan i slutet av november :)

ska antagligen pierca naveln någon gång nästa vecka också, måste ju vara extra snygg när man är utomlands haha ! nej men känner att jag vill göra det, vet inte varför. det är ju alltid finare med än utan ?

det va ältasjön runt idag, men drog en liten lögn och sa att jag inte fick anstränga mig när jag har haft halsfluss och käkar pencillin, iof så stämmer ju det litegrann men inte att man inte kan gå direkt haha :D

det va nått jag skulle skriva men kommer inte på vad det var.. får väl skriva det senare när jag kommer på det haha :)

men är det dags att sova, vi hörs!
pusss










kan inte sluta lyssna

så jävla grym ! jag har säkert lyssnat på den 50 ggr och den bli bara bättre och bättre !

somnar snart

är astrött ! och ska träffa linny lixom :O hur ska jag orka ?

puss ♥

tre par nya skor !

tvingade mamma gå in på skopunkten med mig innan träningen och fick hem 3 par nya skor ! :D två par stövlar och ett par klackar :) ni får bilder sen.

är med anna just nu och vi väntar på att maten ska bli klar :) sen ska vi nog träffa linny :D eller jag har iallafall bestämt det 'cause I love her so much ! ♥

puss på er



min bebis ♥

död

jag har faktiskt pluggat i typ en halvtimme nu haha ! att plugga på en fredagskväll känns lite misslyckat.. men tyvärr så hände det ju ingenting ikväll utan blev bara att sitta i linnys soffa hela kvällen haha ;)

är helt död nu och ska soooova länge imorgon.
idag efter skolan så åkte jag och alla tjejerna in och fikade på espresso house :) det va najsnajs!

godnatt allihopa ! ♥

städat rummet !

fyyyfan va det såg ut.. ni skulle ha sett hahaha ! det är ansträngande att städa när man har legat död i soffan i 4 dagar :D haha ! men i did it!

är så jääääääääääävla sur vill skrika. har fått H&M paketet på posten men mamma typ vägrar hämta ut det för att hon inte orkar gå till centrum och hon är den ända som kan hämta ut det.. och så glömmer hon hämta ut det på vägen hem när hon går av bussen vid centrum ? :S ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ! dampdampdamp :O

sähär känner jag mig just nu


mår mycket bättre nu!

är inte alls lika svullen i halsen längre och inte alls lika ont ! :D går nog til lskolan imorgon, vi har en ganska lugn dag på fredagar :)

nu ska jag ner och ta upp halva soffan och kolla på tv :D har verkligen bott i den där soffan de senaste dagarna :)

pusssss vi hörs sen
och ni förstår väl varför ni inte får några bilder ? när man är sjuk ser man inte bra ut.. :)

halsfluss, 40 graders feber och pencillin

ja.. rubriken säger väl alla er varför jag inte har uppdaterat? har helt enkelt haft fullt upp med att sova, äta tabletter, sova, äta tabletter osv osv.. så det har inte varit kul ! mår lite bättre nu för har ingen feber men har asont i halsen fortfarande.. kanske måste ta bort halsmandlarna tydligen ! :O har haft halfluss en gång per år nu i tre år och halsmandlarna är inte som dom ska !

jaja.. vi hörs imorrn :)
puss på er och krya på mig !

dagens facelook


grattis anna ! ♥

snart ska jag och bruudsen ut på resturang på östermalm ! en italiensk resturang ;)
eftersom anna fyller 15 år idag ! grattis så jätte mycket gulleunge :D <3



gammal bild på mig och anna ! ♥

spex



jag är den med zebra-bandana :D

AVBOKAT

blev inget egypten pga. olika anledningar.


godnatt

nu ska jag ner och duscha efter en håård träning och sen hitta kläder till spexfotot imorgon :) ska bli fett kul ! temat är "born to be wild" haha !

pusss och kraaaam ♥

klaga inte över småsaker!

aaaaaaah vi hade skolfoto idag! man fick se klassfotot och ser helt cp ut :o vill inte ens veta hur jag såg ut på ensamfotot haha !

hade besök av nått words children blabla nånting och det va en kille där som hade räddat 5000 slavar varav 3000 av dom var barn ! han har pkt in i fängelse 33 ggr för det han har kämpat mot, helt sjukt ! tror han hette James Aguer.. och så va det en tjej där som han hade räddat från slavarbetet som berättade sin historia om hennes familj som blev dödat och att dom hade fört bort hennes syster, och en som sa att han skulle rädda henne men istället gjorde illa henne. hon stod där inför hela skolan och kunde inte hålla sig för gråt och det kunde inte jag heller ! så himla stark tjej, bara 15 år och vart med om sånna hemska saker. skulle aldrig våga stå på scen och berätta något sånt ! tycker så himla synd om henne.. kan inte beskriva med ord ! det är en helt annan sak att se det på tv eller liknande, än att sitta framför henne när hon berättar det.

efter det varken vill eller kan man klaga över sitt liv känns det som. aldrig klaga över läxor, man får inga pengar från mamma eller man får inte den där tröjan man vill ha. finns så mycket hemskare saker.

börjar nästan gråta när jag skriver om det! gud så hemskt.

ska snart iväg och träna iallafall :)
pusss ♥



mannen som har räddat 5000 slavar !

ska snart iväg och träna

kom nyss hem från linny och tog farväl av min favoritvalp som ska säljas imorgon :'( min bebis !

vid 7 ska jag möta anna i sickla och träna ! imorrn är det den sista träningen den här veckan! :)

imorgon är det typ vääärldens rörigaste dag. ändrade tider, inställd lektion, skolfotografering, några från nåt annat land ska vi kolla på i ljushallen när dom håller föredrag typ mm. börjar vi ens när vi ska ? är helt förvirrad :o

pussssss ♥

världens jobbigaste dag

orkar inte förklara, men allt blev jobbigt, stressigt och panik ! riktig ångestdag helt enkelt..

godnatt ♥

RSS 2.0