blekning i håret

sitter just nu med blekning i håret, och det bränner som fan om mina öron hahaha vet inte varför :O typ allergisk eller nått ?!

vi hörs efter färgningen och så får vi hoppas på ett blont, men antagligen ett väldigt gult resultat!



använder denna blekning! den är asbra och skitbillig! (ca 50 kr) men om den är speciellt nyttig för håret vet jag inte ;)

(bild tagen från google)

skor!

var i sickla med karin, liza och linny :) köpte två par skor, för 300 kr?! ingenting ju :O behövde verkligen skor eftersom jag är väldigt trött på mina slitna uggs just nu!

köpte även ett par mockastövlar som jag hade innan, men sålde de till vendela för de var för små :) men nu hittade jag de på rea för 99 kr?! kostade 500 när jag köpte de för typ 4 månader sen :D najs!

tänkte bleka håret lite till, så köpte två blekningar också :) nu jävlar ska man bli blond! äntligen :)


Känga från Skopunkten.com
Känga från Skopunkten.com

hittade ingen bild på mockastövlarna, men det är vanliga, lårhöga stövlar :) snyggaaaa!


hej alla trötta!

antar att många av er är trötta och slitna idag, som jag då haha :D
hade fett kul igår :) linny fixade nått och va massa roligt folk där :D

nu har jag och emely precis ätit frukost och ska väl hitta på något nu !

pusss på er ♥

gult men helt OK

blev inte så hemskt som jag trodde, men fortfarande hemskt :O

är ljusare i verkligeheten. kunde inte få någon bra bild så färgen blev rättvis. men detta var den mest lika bilden iaf :)




helvete!

ÅÅÅH köpte blekning och har det i håret nu, men det räckte bara till halva håret eftersom jag har så jävla tjockt hår!! kommer få vit hårbotten och orange i resten av håret! måste till centrum sen och köpa en till... !


färgade håret idag

äntligen har jag färgat håret nu! visst, det blev typ ingen skillnad. men nu är iaf utväxten borta + lite ljusare och lite mindre rött/orange. ser mycket fräschare ut! ;) kan inte ladda upp en bild nu eftersom jag inte har något smink och att det är mörkt i rummet så man ser typ ändå ingenting!

idag tog vi farväl av anna också :( hon åker ju till thailandet imorgon ! skönt för henne :) men kommer sakna henne jättemycket! hatar när folk åker bort :( plus att man känner sig som ett spöke när någon kommer hem som en pepparkaka, blä!

juste, jag, emely och linny ska gå på big brother live den 6 mars :D och kanske med anna oxå den 15 maj! fan va najs :D hoppas vanessa (transan) tar hem allt! älskar henne :D

nu ska jag sova så jag kan jobba gärnet sista dagen i skolan imorgon innan lovet!!! fast nä

kyss och smek



åh vill använda min mysiga pälsväst nu ! men självklart är det typ 20 minus. vi bor ju trots allt i sverige...

sportlov om två dagar!

åh gud va skönt det ska bli med lov ! hade inte ens tänkt på att det skulle bli lov nu :D har varit så mycket plugg och annat så har inte hunnit tänka på det!

vill ha en liten söt mus eller hamster :( men får inte köpa en pga. mina bajskatter... dom är ändå inte tillräckligt smarta för att få upp en bur ?! vill ha en gullig liten tjock hamster eller mus som jag kan prata med utan att den skvallrar.. hehe ;)



ååh nuttisar :D ♥

har haft fullt upp idag!

det har varit en rolig dag idag, haha allt har varit så roligt! men det är saker som ni inte förstår er på ;)

idag har jag varit i trollbäcken för att hjälpa anna med hennes tapeter :) hon valde skitfina tapeter, typ bruna/beiga. asfint! sen åkte vi till tyresö centrum för att anna skulle handla någon mascara och fika :) efter det drog vi till skarpnäck för att utretta några ärenden (nej vi köpte inte knark eller något liknande... eller? ;) nej hahaha) sen kom jag hem och åt lite snabbt, och sen vidare till linny för att kolla på big brother :)

nu äntligen ligger jag i sängen och ska göra engelskaläxan som skulle varit inne igår för min del.. orkar inte!

pusssss på er och godnatt :D ♥


träningsdags

nu ska jag snart gå till bussen och åka till sickla för att träna med anna och förhoppningsvis mamma så jag kan tvinga henne köpa hårfärg till mig :D hihiihi!




ooh snygg tjej !

missade BB :(

... eftersom mamma vägrade kolla på det och kolla på wallander istället :O och inte går det att kolla på det på datan heller... suck!

nu ska jag sova, puss ♥




vaken nu :)

haha vaknade nyss, har inte sovit så bra i natt :( vaknat typ flera gånger i timmen osv. jobbigt :(

idag ska jag antagligen träna, det var iallafall det sista anna sa till mig igår innan hon gick av bussen när jag typ satt och sov :D hoppas jag orkar träna bara hahah, är helt slut :O

nu ska jag gå ner och äta något och försöka få tag på anna :)
puss !

mot sickla!

nu ska jag och anna åka till sickla, och kanske linny :)
sen ikväll blir det feeeeeeekkkeeeee!!!

kör på lösögonfransar idag btw :D lööövly






hatar rubriker!

tjatjaaaaa!

Kom precis hem, har varit ute med emely ettag och inte gjort något speciellt :) vi satt och snackade om massa konstiga saker som vi typ hade glömt bort hahaha! älskar det :D

Idag på dagen så har vi tränat, varit i stan och fikat :) myspys! älskar att träna, det är det bästa som finns typ :D hihihi

Nu ska jag typ sova är helt död! Det känns som att jag håller på att bli sjuk. jag känner mig seg, ont i huvudet och typ fryser hela tiden :( usch...

pussssss ♥

depp!

bläää vill bara gråta! vet inte varför. skulle ha tränat idag, men icke sa nicke. anna hade ont i huvudet och jag skulle aldrig vilja åka själv.. :( och mamma är alldeles för upptagen just nu så hon kan typ inte heller. ville verkligen träna idag och skulle gjort vad som helst för att göra det typ :O

sitter och söker på "kalorisnål mat", "gå ner snabbt i vikt", "gå ner (2,3,4...) kg på en vecka" osv osv osv..
men hittar inget bra :( alla idioter som skriver någonting ska alltid vara så hälsosamma och ba "neeeee det är inte hälsosamt att gå ner så mycket på så kort tid, ät nyttigare och motionera mer så blir du hälsosam" man ba MEN JAAAA JAG VET HAR HÖRT DET 64564156511 GÅNGER NU!!!!!!!!! det är inte värt att vänta på att gå ner 5 kg på ett halvår ?! ordet hälsosam är nog det värsta ordet i mina öron just nu.

Nu skriver jag bara av mig, men känner mig lite konstig just nu. men det är trotsallt min blogg, dvs. mina åsikter, mina tankar mina känslor.

fler saker som jag är redigt sur över:
1. mina bruna stövlar är spårlöst försvunna. har dom sprungit iväg eller ?!
2. Måste göra nån idiotisk svenska läxa som jag ändå redan kan ?! hallååå jag bor i sveriga och kan snacka svenska måste man gå in på detaljer?!
3. jag är helt pank.
4. anna åker bort snart i två veckor till hivsmittadebajs thailand


hejdå

kontrakt!

kom nyss hem från linny, och när jag var där så kom vi på att vi ska börja våra nyttiga liv! vi skrev upp massa saker vi skulle göra och inte fick göra, t.ex. inte äta godis, inte dricka läsk, träna minst 3 gånger i veckan osv :) och så skrev vi upp det på ett papper och skrev under med våra namn :D hahaha.. töntar vi är! men nu jäävlar ska jag faktiskt hålla det här! vi ska även bli platinablonda till sommaren ;)

juuste, hade ju kemiprov idag, och det gick faktiskt asbra! iallafall kändes det som det :D kunde i princip allt, utom typ 3 frågor. så det var super :D

efter provet åkte jag, anna och linny och fikade och mötte sedan upp karin :) kollade lite i affärer och vandra runt lite bara! trevligt trevligt.

nu ska jag plugga på historian tills imorgon !
pusssssss ♥


ny design!

kände att det behövdes en förändring :)

ser du inte den nya designen, klicka på uppdatera så ska det fungera :)

som tur var blev det träning ;)

åh känner mig superfräsch nu ! tränat, duschat, smörjt in mig med bus, noppat ögonbrynen osv :) nu är det dags att plugga till kemiprovet imorgon dock :( inte speciellt sugen men måste man så måste man..

imorgon har jag inga planer men funderar på att tvinga anna och company (det vill säga linny, hon är ju lite som det tredje hjulet.. suck) att fika med mig i stan eller något liknande :D

nu måste jag tyvärr säga farväl !
sov sött och dröm om mig  ♥

sjuk :(

har varit sjuk nu i två dagar typ, men känner mig frisk nu :) hoppas på att jag får åka och träna med anna, men man vet aldrig var pappa säger :( har iallafall städat rummet nu som mamma har tjatat på mig i typ två veckor att jag ska göra haha!

måste plugga till kemiprovet igen, vi skulle ju haft det i fredags men skolan var inställd pga. snöstormen :) jag som hade pluggat ända till 2 den natten :(

vi höres!
pussssss ♥



random bild från hotellet i egypten
:)

"pälsbollmössan"

kollade nyss på nyheterna, och känner att det var väldigt bra att jag inte köpte den där mössan. usch vad hemskt. hur kan man plåga djur sådär ?

här kan ni läsa hela artikeln och kolla på klippet. jag lovar, ni vill inte köpa en sådan mössa efter det!



:(

gal1

idag är jag nog den slitnaste tjejen som någonsin existerat typ :O shit vilken natt igår alltså! jag, anna och linny åkte först till farsta, hade faktiskt kul där den här gången, haha! men när vi ska åka där ifrån så hittar vi inte annas skor ?! så en liten äcklig full 97:a tog väl antagligen dom :) så anna fick festa med träskor resten av natten hahahahhaha!  runt 3 åkte vi till kungsholmen hem till annas ex tobbe och hans fyra kompisar :) mycket trevligt!

vid 6 så tänkte vi att vi åker väl hem nu, det gick en tunnelbana 10 över typ. men när vi kommer dit så står det att den ska komma 29, sen ändras den till 16, sen till 27 typ hela tiden sådär fram och tillbaka så vi sket i det och letade efter någon buss istället. men då hitta vi den typ inte så vi gick in på donken, åt typ 50 cheese hahahah..

sen gjorde vi ett nytt försök och gick till tuben, och då skulle den precis komma! :) så vi va vid slussen 7.10 typ, bussen kom halv. och med lite mer otur så vaknar jag precis när den stannar vid min busshållplats, men anna skulle ju gått av för länge sen. så jag väcker anna och linny och skriker typ att vi ska av ahaha.. så då väntade vi på annas buss, men behövde bara vänta typ 10 min som tur va :)

så jag och linny var hemma hos mig vid 10 över 8 hahaha!

idag, har jag sovit hela dagen typ. vaknade först vid 3 och va vaken någon halvtimme. sen somnade jag igen och vakna till middagen vid 7 ;) nyss var jag och tog en iskall promenad med anna i nån timme. men nu är jag hemma och stannar hemma också för den delen :)




kemiprov...

har suttit och dragit hela kvällen nu på att plugga till kemiprovet vi har imorgon.. sen kom jag ju på att det är bara mig själv som det påverkar.. :( får väl ta och plugga nu typ i natt.

nationella provet idag gick faktiskt väldigt bra :) valde att skriva en krönika!
förlåt att allt bara handlar om skolan just nu men det är faktiskt bara det som händer i mitt liv just nu, tråkigt nog.

nu ska jag väl plugga, puss på er och sov gott ♥



gammal pluggbild, haha! fast nu är det ungefär 10 ggr så mycket papper + en bok...

wiho!

Hade ju nationella idag, och det gick faktiskt bra! trodde det skulle vara mycket svårare, men det var det inte :) skönt att ha ett prov avklarat iallafall!

sitter och kollar olika hårfärger, för det börjar verkligen bli kris nu, haha! världens utväxt och bara allmänt fult. usch, hatar att ha fult hår. är jag inte nöjd med håret så känner jag mig alltid ful..

nått i den här stilen ska jag försöka få mitt hår i, vet bara inte hur jag ska färga det så eftersom frisören typ vägrar bleka mitt hår ?! får väl gå till en annan isåfall...



något sådant skulle jag vilja ha, alltså typ askblond eller nått.. fast absolut inte så det ser grått ut! usch :(

nationellt prov

nu måste jag verkligen sova, så jag kommer upp i tid imorgon ! får verkligen inte försova mig, eftersom vi har det första nationella provet på morgonen. provet är i ämnet svenska så är inte så jätte nervös direkt :) ska verkligen kämpa med det! hoohoh

idag kollade jag och linny på American History X, igen. haha.. men hon hade aldrig sett den och hon är ju så fascinerad av typ nazister så vi kolla på den filmen haha!

NUUU ska jag sova, godnatt! :)


ÅÅÅH ♥


trevlig dag idag!

har vart en chilldag idag, ingen skola och bara varit hemma nu ikväll :) vi bowlade idag med skolan, slutade vid 11. Då åkte jag och anna och käka och fika och sedan åt jag middag med mamma och pappa i nacka forum :) har varit hemma nu och kollat let's dance!

ska faktiskt sova nu, hehe.. ska upp tidigt imorgon på öppet hus!
pusss ♥

trötter

Vaknade nyss.. hehe ;) skulle egentligen ha tränat, men både jag och anna har huvudvärk så vi struntade i det. Nu ska jag städa rummet lite tror jag, och sedan vid 9 ska jag kolla på tv :) sen typ sova är skittrött haha! vill träffa linny men hon är sjuk :(

hörs sen, puss ♥

godnatt ♥

nu ligger jag nyduschad i sängen och är helt slut! har tränat idag igen (hihi vad duktiga vi är! ;)) och nu kan jag typ inte röra mig haha.. jorå men ont gör det!

nu ska jag sova på dirr, godnatt!



haha gammal bild på mig!


puss

hej! idag har jag och anna faktiskt varit och tränat :D vi provade ett annat SATS som låg på sveavägen, det var faktiskt bra. men asgamla maskiner :S men stort var det iallafall!

innan det så var vi och fikade, och då va linny med och hennes boooyfriend och hans kompis ;) fast dem varken såg man eller hörde mycket av.

nu måste jag gå och lägga mig, börjar 8.10 imorgon och tisdagar är alltid sega och långa :(

pussss !


jag är linnys flickvän i smyg :$ schh don't tell!

RSS 2.0