sleepover

nu ligger jag och linny i sängen och ska snart sova :) hihi jag kan prata med orbs!!!!!!!!!!


rubrik

nu ska jag, liza, emely och mikaela åka och äta i stan :) vi hörs!


Jensen södra!

som jag skrev i förra inlägget så skulle jag ju på öppet hus idag på Jensen södra! ändrade inte uppfattning iallfall, men ska tänka efter noga om jag verkligen vill gå där :) inget fel eller så, men har inte riktigt tänkt känner jag. men det riktar väl sig åt jensen-hållet iallafall. vi ska åka och kolla de andra jensenskolorna också :)

nu ikväll har jag i princip inte gjort nånting! var hemma hos linny från typ halv nio tills nu typ :) vi satt vi datan, åt bullar (hennes mamma sa att jag fick äta hur många jag ville!!!) och gick ut med hundarna typ :D har ont i magen nu :(

pussss på er mina 10 000 läsare ♥

några hääärliga bilder från idag :) snodde de från linny, hihi





Solsidan!

OMG vad bra det programmet är! jag och anna satt och kollade på hela säsong 1 idag hemma hos henne, haha! :D
ska kolla på de första avsnitten av säsong 2 nu hade jag tänkt :)

imorgon ska jag till Jensen södra på öppet hus :) antagligen skolan som jag ska börja i om jag inte ändrar uppfattning helt när jag väl är där. men det vet man aldrig :)

nu säger jag godnatt och hörs imorgon!
puss ♥




stan idag, hela dagen!

ja, logiskt sett igår då. men jag skriver idag för enkelhetens skull :D

vaknade av att en kattunge♥ rev mig på läppen hemma hos linny (inte alla som vaknar så). vid 3 åkte jag in till stan med linny och anna och fikade och kolla i affärer :) köpte faktiskt en tröja från Gina! sen träffade vi linnys kompisar i typ 10 min innan jag och anna skulle äta på resturang med hennes föräldrar :) efter det så hämtade vi upp linny och åkte hem till älta. sen följde jag med linny när hon åt på statiol (?) och sen fixade vi det sista till våran elevledda lektion imorgon :)

trevlig dag va? har dock valt att inte skriva om mina traumatiska upplevelser :(

jag snor en finisbild på linny och anna från linnys blogg :) (jag är faktiskt fotografen så jag har rätten till det tycker jag)



mina snela hestar ♥


mot stan!

Nu åker jag, linny och anna in till stan för att fika och kolla kläder :) myspys!
vi hörs efteråt :D pussss

ändrat sjärntecken?!

läste nyss på aftonbladet att de har ändrat sjärntecken?! jag har alltid varit vädur, och nu är jag fisk ? :S så kan de ju inte göra!

såhär ser de nya sjärntecknen ut:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.



jaja.. är ledig imorrn :D känns sååå skönt!
det blev så för att vi hade öppet hus i skolan, och de som va där och hjälpte till fick ledigt imorgon ;) avundsjuka?

nu ska jag hitta på nått, puss!


dålig uppdatering jag vet!

förlåt för jag inte bloggat, men har haft fullt upp! igår var jag på öppet hus i stavan, och sen hela kvällen satt jag hemma hos linnys syrra med linny och spela tv-spel haha.. sen idag var jag också i stavan för möte för eventuell klassresa, och sen gick jag och linny hem till hennes syrra igen och spela ! haha nördar vi är ;)
jag och linny har faktiskt pluggat idag, och tror faktiskt det kommer gå jäättebra på SO-provet om första världskriget! har känt mig ganska koncentrerad de senaste dagarna. gick asbra på NOn idag, fattade typ allting! och det har jag aldrig gjort på en no-lektion tidigare! och matten går oxå jättebra! känns asskönt :)

oj, mycket text. men mycket att berätta haha :)
men här får ni några snygga bilder på linny som hon tog häromdagen hihi ♥



BLÄÄ!!

usch va äcklig filmen var :o lungt den värsta saw-filmen! uschuschusch!
nu ska jag och tjejerna iväg och bowla, haha ! det va så kul sist ;)

nu har jag brottom, pusss !

Saw 3D nu !

nu ska jag och mina bruuudar iväg och kolla bio ! ;) anna ska inte med för hon vågar inte se den :(

måste skynda mig nu, pusssss !♥

trötter!

ligger i sängen nu helt nyduschad och fräääsch! har tränat idag igen, jag och anna kör hårt haha! ;) nej men har faktiskt väldigt mycket träningsvärk och det känns faktiskt bra! då vet man att man att man inte tränade i onödan!

har nyss satt på min päls på min nya skinnjacka! (helt vanlig svart, Cubus 249:-, bild sen) åååh vad snyggt det blev! hoppas jag kan använda den imorgon, hoppas på kanske 0 gradigt iaf! annars blir det rätt kallt haha ;)

jajaaa... nu ska jag nog gå och lägga mig! det är ju trots allt fredag imorgon , och det brukar betyda att man inte får så mycket sömn så ska sova för hela helgen nu då haha !
pusss ♥




kom nyss hem från SATS!

yeaah jag och anna har börjat träna ordentligt nu igen! sååå skönt att komma igång, för jag bara skjuter upp det hela tiden ;) har träningsvärk nu och kan typ knappt röra mig.. undra hur jag ska komma upp ur sängen imorgon..?

har inte sovit på typ 30 timmar nu eftersom jag inte kunde somna inatt så låg vaken till halv 7 (!) och gick upp och duscha kvart över 7 eftersom vi började nio haha..

bytte ju språk innan jul, så går på svenska + nu istället för franska, haha.. lite pinsamt tycker jag eftersom jag aldrig behövt gått något slags "spec" eller vad man säger.. men nu jävlar! haha.. ;) går inte där för att jag har problem med svenska utan för att jag inte hade nått betyg i franska som ni säkert vet.

har massa med engelska att göra nu eftersom jag inte gjorde någonting igår.. suck! jag ska alltid göra allt sista dagen :(

juste! köpte två tröjor jag kan träna i från gina, 50 kr st! och ett gulligt armband :D men orkar inte ta kort! inget speciellt iallafall!

blir tyvärr ingen bild eftersom kameran inte gillade mig idag, men ni kan få en annan läcker bild !



haha anna, alexandra och jag i sjuan!


Bowling idag !

wihooo vad kul det va haha! fast det blev ju värsta dramat... först leder vendela (efter alexandra då men hon räknas inte för hon vinner med typ 200 poäng haha..) och jag ligger typ sist. sen i andra serien så har jag totalt 190 på slutet, och vendela slutar på 189 för jag va grym i andra serien och hon lite sämre.. haha. så jag ba YES JAG VANN!! men sen kommer emely som va typ sämst av alla och ba: HAHA JAG FICK 191!

och hon hade typ 39 poäng i första serien hahaha... lite kul ;)

nu måste jag göra The Outsiders arbetet som kommer ta typ 100 år! + ett nationellt prov! bara för jag var bortrest just de veckorna... suck.

vi hörs kaaanske senare :) puss!



tog tyvärr inga bilder eftersom ingen hade kamera, så det får bli en snyyygg bild från google!

skor och tröja!



Skorna kommer från Shepherd och tröjan från Gina tricot ;)
blev inga mörkbruna, höga eftersom de typ inte fanns och tyckte de här va så söta hihi!

lämnade oxå tillbaka ett par hemskt fula leggings jag köpte på H&M!

Skor imorgon!

Hoppas självklart på ett par UGG's, men lär väl bli Shepherds... gillar inte dem, de blir så fula efter ettag :(

jaja, bättre än H&M skorna jag har nu iaf, iskalla och fula haha!



Mörkbruna i den här modellen!

puss! ♥


Hiss och diss!


Volym i håret!
Usch så fult det är med helt platt, livlöst hår. varje gång jag ser någon någonstans, så tänker jag alltid på håret. Håret är typ hela utseendet för mig, har man fult hår så är man ful! Shit vilken mardröm om man typ skulle tappa håret och va tvungen att gå runt utan hår, haha!



Städat rum!
Haha, kanske låter lite konstigt men.. om ens rum är städat så är man snyggare! vet ni varför? Jo, för att om man har typ alla kläder på hela golvet och inte hittar nånting, så tar man oftast nån tröja och tänker att det ser väl bra ut, orkar inte leta nått mer. Men sen när man städar så hittar man alla de där tröjorna som man inte orkar leta efter eller har glömt bort bland röran, haha!

Smycken!
Har typ aldrig använt smycken förut, men har börjat göra det på sista tiden. Och har kommit fram till att det kan piffa till vilken outfit som helst!


Päls!
Åh vad päls är snyggt. Det gör typ en hel outfit. Anna hade ju en jacka med en rätt ful päls. Sen köpte hon en ny, stor, fluffig päls och jackan såg typ ny ut! Pälsmössor, vantar, västar, jackor, kragar osv. är helt klart hiss!
(självklart är det synd om alla små söta oskyldiga djur som inte blir så bra behandlade, men de är ju redan döda och om inte just jag köper den där pälsen så lär ju någon annan göra det? så tänker jag haha.. :( )



"Emo-style"
Okej, visst jag har också varit det. MEN DET VA FAKISKT TVÅ ÅR SEN! jag var typ 13 och visste inte hur man skulle se ut och ville vara lite annorlunda haha.. men snälla. hur kul är det att gå runt och se ut som en panda i ansiktet och ha typ gröna/blåa/röda slingor i håret lixom ? Visst, det är skitsnyggt att ha liite "rockstil" om ni förstår vad jag menar, men inte emo/scene eller vafan det heter, haha. Bli inte ledsna nu alla emosar! ;)

Piercingar i ansiktet
Fy vad trash! Så jäääävla fult och ser så smutsigt ut, ofräsht. Hade ju min i ögonbrynet, men har tagit ut den nu sen några månader tillbaka. Ioförsig tyckte jag passade i det tillskillnad från vissa andra, men trivdes inte i det ;)
En är ok, men absolut inte två eller mer. BLÄ!



Vintern
Självklart dissar jag vintern. Längtade lite till den i början, men nu har jag helt klart tröttnat på den. Nä, för mig så får gärna all snö smälta snabbt och ge mig vår istället!

Att vara 15
Det är ju verkligen inte kul.. har lixom inte så mycket mer att säga om det men jag skulle typ göra vad som helst för att bli 18.. !


Stan!

Nu ska jag åka in till stan och fika med mina bebisar :D tror vi ska fika iallafall ? eftersom jag alltid råkar bestämma med två (oups...) så blir det alltid lite rörigt haha... men men.. sån är jag!

puss på er!





Älskar min nya knallrosa myströja hihi :$

NU är jag klar...

har fan städat i 4 timmar nu typ haha... och när jag ska börja dammsuga och ba "åh vad skönt, det här går så snabbt och sen är jag klar" så självklart lägger dammsugaren av och vägrar sättas på igen... så då sopar jag hela rummet istället. när jag är klar med det ropar pappa "NU FUNKAR DAMMSUGAREN LINNEA!"..

imorrn vet jag faktiskt inte vad som händer.. vi får väl seee :D kanske åker och handlar skor med mamma, eller åker med anna till stan typ? vet inte ;)

pusss på er och godnatt! ♥

sliten tjej ahaha...




mys!

sitter här i mjukisar och den gröna töntiga tröjan som anna och emely mobbar mig för för att jag köpte haha :D den kosta faktiskt bara 50kr...

snart kanske jag ska möta linny, och efter det ska jag städa mitt rum och slutligen öppna min B&J hihi ;)

puss på er!



OBS! endast myströja!!!


nu drar jag ut!

Jag har fuckat up igen ja, jag har ingen kontroll.
Men det är okej att spåra ur, och rensa huvet på moln. ;)



kan. inte. sova!!!!

Är inte ett dugg trött och vill verkligen sova! ligger i sängen och läser alla skitbloggar jag kan hitta typ för att bli trött för de är så tråkiga hahah... usch vad jobbigt det är att inte kunna sova. :( jag ska lixom upp kl. 11 imorgon och jag SKA verkligen det.

hur gör ni när ni inte kan sova? sitter ni vid datan, eller typ släcker hela rummet och räknar får?! HATAR DET HÄR...


varit med emely ikväll

kom nyss hem från emely :) hon bakade sockerkaka hihi och så drack vi te!vi satt också och tog snygga bilder med hennes iPhone hahhaha.. tyvärr gick det inte att publicera på fejjan så det blir inga bilder här heller :(

imorrn blir det stan, relativt tidigt hehe (=kl. 11). för mig är det VÄLDIGT tidigt men inte för emely och anna... suck :(

nu ska jag faktiskt försöka sova så jag orkar upp imorgon !
puss ♥

hihi min söta kissemiss ligger typ på mig och spinner, sötis!




2010

kommer aldrig glömma 2010! det mest händelserika året nååågonsin haha! både roliga/bra och tråkiga/dåliga händelser. självklart vill man minnas de bra händelserna mer!

- Jag var på kanarieöarna med min familj i början av året.



- Jag var på åland med underbara anna och vendela! hade det huuur mysigt som helst där :D och roliga minnen där ifrån (mest de snygga webcam bilderna)



- Tråkig händelse, både min morfar och min faster dog inom en månad ungefär.

- Massa roooliga fester och har träffat mycket nytt folk! inklusive roliga händelser som INTE ska tas upp här haha!



- Kryssningen! det måste ha varit 2010 händelse haha! så jävla kul va det. och det SKA göras om, tro mig!



-Mysiga kvällar vid drevan och flaten i somras! saknar sommaren när jag tänker på det. Ge mig sommar igen!



-Annas pappa fyllde 60, och jag, liza, anna och linny jobbade där! Det var också väldigt kul!



-Jag gick från svarthårig och hade löshår, till att vara mörkbrun-brun- och nu, ljusbrun-hårig helt utan löshår!



-Varit i Egypten!




-Bsp startade, hahaha....

Min klädstil har ändrats ganska rejält. I början av 2010 var det mycket skärp i midjan, blommigt, mönstrade tights (leopard, blommiga, randiga, spets osv.) Hela sommaren var det blommiga linnen, och tröttnade på det till hösten typ. Började använda mer blusar och stjortor och bara ääälskar päls i alla former, vantar, mössor, pälskragar, västar osv!








Jag och anna började träna på SATS!



-Jag piercade naveln ;)



+ mycket, mycket mer. men de är lixom "the big things" typ haha.. har säkert glömt nått men har försökt ta med det viktigaste!

helt okej nyår!

åkte iväg till några som linny kände, och som vi andra har träffat typ 1-2 ggr innan och firade nyår där. va helt okej, inte skitkul men inte tråkigt heller :) såklart har man höga förväntningar när det är nyår. allt ska vara perfekt, men så blir det ju tyvärr inte :( efter vi hade varit där, tror vi drog vid 2-3 någon gång, så åkte vi några stationer därifrån och va hemma hos någon annan i typ någon/några timmar. inte säker haha ;) sen sov jag, liza och anna hos anna :) myspys!

nu ligger jag i annas mjukisbyxor och tröja som är världens skönaste och har inte en tanke att ta av mig dom på hela dagen :D

tyvärr tog vi i princip inga bilder alls, kanske kommer upp nån enstaka men tror inte det :(

puss på er och hoppas ni hade ett bra nyår med era nära och kära !


RSS 2.0