Mot min kårv!






lite dålig vinkel haha!

Hade lite svårt med att få en bra bild men här ser ni iallafall färgen osv.



Crocker 399:- , Asbilligt!

VALBORG :D

Wohooo idag är det valborg! Det ska firas med finaste tjejerna och lite annat folk! Så roligt :) Men är lite stressad för jag måste duscha och har inte ätit middag än! :O Hur ska jag hinna?

Idag har jag varit i Sickla och köpt jeans och vita låga converse :) Najs.. Ni kanske får bild sen på jeansen!

Nu ska jag äta, vi hörs senare :D Puss ♥

småbarnsdisco!

Snart ska vi ha disco för småbarnen i siggan :) Vi ska ju på klassresa och ska samla in pengar, det är därför. Hoppas det kommer många iaf :) Så säg till alla era småsyskon att komma till Siggan kl. 6! hahahha :D

Ska fixa mig lite nu, vi hörs om ettag puss!

plugg..

Har ca 130 sidor att läsa + skriva en logg tills på fredag.. Hur ska jag hinna? Varför ska jag alltid skjuta upp saker till de sista dagarna? Vad är mitt problem?

tack ♥

Är verkligen jättetrött, har vart det hela dagen.. har konstig magvärk också.. kanske håller på att bli sjuk, vet inte. Men det skulle inte passa bra nu för just nu har vi väldigt mycket i skolan :(

Ska ner och duscha men orkar egentligen inte, vill bara sova! Men ska ner och duscha nu så jag får det gjort! Tränade idag med liza och anna, det var ovanligt jobbigt idag. Kan bero på att jag inte har tränat på över en vecka ;)

Fick världens finaste halsband av min snälla söta vendela idag :D Födelsedagspresent alltså! Tack vendepende love ya :D ♥



Det här halsbandet, såååå snyggt! :)

Världens skönaste dag!

Shit vad varmt det har varit idag! Så himla skönt :D Jag och anna har legat i solen heeeela dagen fram till halv sex typ och solat :D Fick faktiskt rand! Och jag behövde verkligen sol för jag lyste typ vitt, läskigt! Vem vill vara vit lixom? Sedan smörjde jag in mig med brun utan sol så nu är jag inte ett dugg vit ;)

Imorgon ska jag till farmor och farfar och fira påsk med dem :) Men innan måste jag köpa tights för har verkligen inga byxor! Var tvungen att ta fram ett par gamla lackleggins från 09 typ haha! Här har man snygga kläder haha..

Jaja, vi hörs sen någongång :) Pusss


Glad påsk!

Igår hade vi väldigt kul :) Sofia var med oss och det var typ flera år sedan, så det var jättekul att få träffa henne igen! Skulle ha sovit med henne och anna men jag gick hem istället pga vissa omständigheter hahaha... och idag mår man som man förtjänar..

Hoppas alla får en trevlig påskafton! Pusss ♥


glömt bort

Förlååååt har glömt bort att blogga! Har knappt sovit hemma och har kommit hem sent varje kväll så har typ inte hunnit, och på dagarna har jag sovit haha :D

Nu ska jag, emely, anna och sofia åka till östermalm eller skanstull :) Vi hörs! ♥

failad kväll..

Åh var ju så taggad och allt, och sen failar allt totalt! Är seriöst deprimerad... Och på vägen hem följer en bil efter mig och linny?! Blev asrädd, läskigt! Vi hann med lite iaf, tex. att springa ifrån en taxi vi har beställt till haninge, hahaha!

Godnatt allihopaaaaaaa ♥

Mot skarpnäck

Kom nyss upp ur duschen och har fixat mig lite snabbt :) Har fått använda FRIDA-smink för att jag har allt mitt smink hemma hos linny hahah! Så är väldigt snygg nu, verkligen... haha

Igår var vi i Nacka hos någon :) Va rätt segt men helt ok ändå :) Och det hände en väldigt pinsam sak som jag alltid kommer få dras med tyvärr haha.. ibland hatar jag mina vänner :)

Nu ska jag strax gå till bussen och möta emely, sen möter vi linny i skarpnäck!

Tyvärr får ni ingen bild på mig idag, ni får klara er utan en :(
Pusss ♥

såå jävla taggad!

ÄNTLIGEN PÅSKLOV!! Är så jävla taggad nu :D wohoooooo

Jag just nu!



bb hos linsen!

Är hemma hos linny nu och ska kolla big brother :D Hihihii köpte en henry lloyd jacka av min syrra, sååååå snygg! ♥

Fett taggad på lovet, har lov i 10 dagar wohooo!

Den här köpte jag :)

Bild tagen från google

:)

Kom nyss hem från träningen :) Jag och anna har verkligen kommit igång nu och det känns hur skönt som helst! Tränade 4 ggr förra veckan och ska försöka göra det den här veckan också :) Och på påsklovet har vi ju all tid i världen stt träna så det känns skönt :)

Imorgon har vi nationella i engelska skriv-delen.. måste somna tidigt idag så jag inte försover mig! Har kommit in i en sån period nu att jag försover mig HELA tiden... hatar det!


faan va kul!

Hehe lite slarvig på att uppdatera, men har inte orkat!

Igår var den roligaste kvällen på länge! Shit va kul vi hade :D Jag, anna, emely, linny och liza var på söder med massa med trevligt folk! Vissa var verkligen helt crazy :D Kom hem till anna vid 4 ungefär och så sov jag där :) Idag har jag, anna och linny bara tagit det lungt, gått på promenad, suttit vid udden, handlat cola osv :D Mys!

Pusss!

Fett snygg bild på mig från igår! hahahah





slarv

Vaknade för ungefär en timme sedan, och kom nyss upp ur duschen :) Skickade också in G-uppgiften till våran SO-lärare för jag glömde bort det igår haha.. hoppas han inte är så sträng med det då :(

Nu ska jag ner och äta fullkornspasta och pesto, mums!

Pussss hörs senare :)♥

engelska nationella

Idag hade vi engelska nationella, skrev fel igår det va tydligen hör-och läsförståelse :) Läsförståelse gick bra, första delen på hörförståelsen gick okej, men den sista delen bokstavlign gissade jag på varenda svar! Helt omöjligt.. värsta brittiska dialekten liksom?! Får hoppas att jag gissade rätt iallafall, haha! ;)

Idag har jag tränat med linny och anna, gjort nya naglar och varit hos anna med linny och liza :) På vägen till bussen hittade vi en boll som vi sedan stod och spelade med i en timme typ, haha! Vi tillochmed struntade i första bussen för vi ville spela fotboll hahahah... gud vad töntigt det måste sett ut! :D

Nu ska jag äta annanas.. sen ska jag sova! Puss ♥


Sånna här köpte jag den här gången, fast av märket Kiss. Tyckte gelén blev jättedålig efter man hade använt den typ två gånger så struntar i gelén och kör bara på limmet :)


Skönt!

Har varit en bra dag idag :) Soligt väder till och från, tränat, ätit relativt nyttigt, gjort klart alla läxor tills imorgon osv! Känns riktigt skönt :D Imorgon har vi dock nationella prov i engelska, både läsförståelse och skriva en uppsats.. hatar verkligen engelska! Språk är helt enkelt inte min grej, förutom svenska då ;)

Nu ska jag läsa lite i svenskaboken så jag slipper ligga och läsa typ 80 sidor dagen innan man ska redovisa om den typ, sånt händer alltid mig eftersom jag alltid skjuter upp läxor haha.. dålig vana! :(

Puss♥


hård träning!

Idag kom jag och anna iväg till träningen! Tur det, haha :) Är helt slut i kroppen nu, körde verkligen hårt! 25 min crosstraining, rygglyft, situps, arm-maskinen, mag-maskinen osv! Kommer väl inte upp ur sängen imorgon.. Men känns verkligen bra nu efteråt, och imorgon ska det köras minst lika hårt igen! Måste ju bli fit for beach 11' haha ;)

Funderar på att börja gå efter GI-metoden? Hittade en jättebra sida här där det står allt om GI! Verkar hur bra som helst, och man får äta både fett, kolhydrater och proteiner till en viss mängd! Men nyttigt fett ska det vara, och långsamma kolhydrater med lågt GI.. Allting står på hemsidan!

Nu måste jag sova, börjar rätt tidigt imorgon, 8.10.. Som tur ska vi bara ha teori på idrotten! Haha, nu lät jag som en riktig latmask.. Men hatar verkligen skolidrott, vägrar att springa och svettas för klassen och lukta svett sen hela dagen.. blääää!

Pusss på er♥




somnade...

Som vanligt somnar jag när jag ska åka och träna, och jag antar att anna gör det också eftersom hon inte väcker mig ?! Så det blev ingen träning idag, men bra att vi tränade igår iaf! Imorgon och på torsdag är det spikat ;)

Ligger i sängen nu, faktiskt ganska trött fast jag har sovit i flera timmar nu på kvällen? Aja, jag lär ju inte vara trött imorgon iallafall :)




snart vitt!

Har varit duktig idag.. har inte ätit såå onyttigt och har tränat hårt! Känner mig stolt nu hehe.. har också blonderat håret igen! Blev faktiskt mycket ljusare :) Men tyvärr räcker inte ens två hårfärger till mitt hår så om man kollar noggrant och lyfter på hälften av håret så ser man att det är mörkare haha! Men det är ju viktigast att ta där det syns mest iallafall..

Imorgon blir en rätt lugn dag, har tre lektioner och sedan ska vi på bio och se Tusen gånger starkare! Har redan sett den dock.. och bra var den inte haha! Men får väl se den igen :( Sedan blir det träning med anna! Denna vecka är det spikat att träna varje dag fram till tordag :) Skönt!

Godnatt! ♥


åååh!

FAAAN att vanessa åkte ut?! HUR RÖSTAR SVENSKA FOLKET EGENTLIGEN? Patrik ska ut nästa gång, han tror typ att han är pappan i huset och säger åt folk vad de ska göra? Fyfan..

:(

fräsch!

Har känt mig så himla ofräsch hela dagen, och nu tog jag en dusch och det var typ den skönaste duschen jag nånsin tagit haha! ;) Nu sitter jag i myskläder i sängen och är rätt trött.. Har inte gjort någonting idag, har varit med anna hemma hos mig och vi har bara latat oss i soffan heeeela dagen :D

Funderar på att gå upp och kolla på stockholm-båstad men vet inte om jag orkar... det har börjat nu!

Puss♥



Hehe nödvändig bild! Jag just nu iaf.. ;)

tjohooo

Hallluuu ;)

Har inte haft så mycket tid över att blogga, har haft fullt upp igen hahah..

Igår var det roligt till en början, och sen blev det lite mindre roligt om man säger så.. Usch!
Vi var på söder hos någon i typ världens finaste lägenhet haha! Sedan sov jag, liza och anna hemma hos anna :)

Idag har jag träffat mina kusiner och vi bowlade och åt på resturang! Trevligt ;)
Sen skulle vi egentligen dragit ut idag men det blev lite knas.. Var riktigt taggad faktiskt!

Vilket obehagligt väder det har varit nu ikväll förresten?! Värsta spökvädret.. Dimmigt, helt dött ute, ruggigt.. läskigt! Och jag var helt ensam hemma hela kvällen också.. var livrädd haha!

Vi hörs imorgon, pusss! ♥



Har fixat naglarna igen btw, blev mycket bättre den här gången med mer genomskinliga tippar! ;)

sen uppdatering

Hehe.. har inte haft tillgång till data, har haft fullt upp idag! Har vart i sickla och shoppat lite, sen direkt efter åkte jag till linny och blekte håret :) Det vart lite skillnad, men de hade bara en hårfärg kvar så det räckte inte till hela håret :( Men använde linnys silvershampoo så det är inte speciellt gult nu :D Aja, bättre än innan iallafall!

Imorgon ska vi hem till linny och baka och sånt och sen kommer emely, mikaela, anna och liza så ska vi fira mig och linny lite.. vill ge linnys present nuuuu! Älskar att köpa presenter :D Hellre det än att köpa onödiga saker till sig själv och ha ångest över att man bara har slösat det på skitsaker haha!

Godnatt på er så hörs vi imorgon :D Pusss ♥

RSS 2.0