hemma idag

Stannade hemma idag för jag kände att jag hade ont i halsen, och vill verkligen inte bli sjuk till klassresan :O Ska ju till waxholm på fredag med hela klassen och det ska bli såååå kul haha :D Är där tills på söndag :) Sjuukt najs!

Ska typ ut och ta en promenad med mig själv haha.. kan verkligen inte vara inne en hel dag får panik :(

Pusssssss

Rolig helg!

Hahaa har typ varit död de senaste dagarna! Men har varit typ världens roligaste helg :D Va hemma hos anna i fredags med massa folk och hade det asroligt! I lördags va vi hemma hos anna igen men bara några tjejer och kollade film och va på älta festivalen ettag också för att kolla på några som skulle uppträda :) I söndags var det morsdag så va hemma typ hela dagen, men städade lite hos anna innan jag drog hem.

Idag va jag i stan med vendela och emely och det har typ varit världens konstigaste dag hahaha.. Men va mysigt! Vi fikade och åt typ haha..

Nu ska jag gå och lägga mig, hööörs!
Pusss

vila i frid ♥

Idag dog min farmor, och jag kommer sakna henne så mycket. Men det var nog skönast för henne att få somna in, hon var ju inte speciellt pigg och så. Hoppas du har det bra där borta var du nu är farmor♥

R.I.P. Gun Wallén
24/5-11


Träning

Tränade skiiithårt med anna idag! Shit va jobbigt det var alltså, har ju inte tränat sen i onsdags haha :) Nej men nu blir det typ hårdträning och hårdbantning tills sommaren och under hela sommaren typ! Måste ju vara fit for beach 11' hehe.. ;) Juste, hittade världens sötaste bikinisar på lindex idag, men man vill ju gärna ha liiite tuttar på stranden hahha.. blev verkligen heeelt platt och såg förjävlig ut :( Typiskt när man väl hittar några som ser snygga ut, den ena var virkad och vill verkligen ha en virkad, så jävla snyyyggt!

Nu ska jag ner och duscha och sen sova typ. Måste ju tagga inför konditionstestet imorgon på idrotten! (fast nää...)

Pussssss på er!

Juste, vafan hände igår? Helt plötsligt steg min statistik typ 3 ggr så mycket? :O

dagen

Fikade i stan idag med anna och emely på café bellman :) Riktigt trevligt! Kollade i lite affärer också och hittade världens sötaste klänning på bikbok! Måste bara haaaa :D

Är astrött nu, har typ lust att gå och lägga mig haha! Nej men ska ut och träffa emely lite snabbt nu, är rastlös fast ändå trött typ haha! Aja, ska byta om nu och gå ut :)

En bild på en riktigt het tjej får detta inlägg avslutas med!



mot staden!






GLAAAD :D

Mamma och sofie kom nyss hem från kreta :) Och mamma köpte exakt det jag ville ha :D Raybans (pilot) huuur snygga som helst! Och den nya escada-parfymen, den stora så den kommer räcka hur länge som helst nu woohooo :D Fick en navelpiercing också! Så nu är jag jäätteeeglad hihihi :D
Pusss på er och godnatt!


lilla lady, lilla lady


hemma idag

Ligger i sängen nu och ska strax gå ner och duscha :) Va hemma idag från skolan pga. en anledning haha :D

Ska äta middag med pappa på restaurang lite senare! Trevligt. Sen hoppas jag att jag får gå ut fast jag inte var i skolan idag :)

Pusssss på er allihopa ♥

hejdå världen!

Som ni säkert vet går ju jorden under den 21 maj 18.00. Det ska tydligen börja med ett jordskalv som ska vandra runt hela världen och mängder med människor kommer att dö.. Någon gubbe har spått detta, och han säger att det är exakt 7000 år sedan noaks ark-grejen hände haha! 1994 hade han också sagt att jorden skulle gå under, men som är ganska uppenbart så hände det ingenting, och han påstod att han hade beräknat fel :)

Jag blir alltid rädd när jag hör sånt här, men antagligen går väl inte jorden under då haha. Iof håller världen redan på att gå under, så som människorna förstör! Men nej, ingen "judgement day" den 21 maj! Då tror jag mer på 2012 ;)



Tog bilden häromdagen, blev inte så nöjd dock...

HELVETE!!!!!!!!!!!!!!

FANFANFANFANFAN!!! Hur fan kan sverige förlora med 6-1 ?! I VM FINALEN? ÄR SÅ JÄVLA LACK HAHAHHAA orkar inte :(

Tycker mest synd om våran målvakt (som blev utsedd till turneringens bästa spelare!!), som hade gjort vm så jävla bra och får stryk med 6-1 :(


Blev ingen big brother!

Skulle egentligen ha åkt och varit med i direktsändningen av BB, men det blev inte så. Har massa plugg och jag kollar inte ens på det längre typ, håller mest bara koll på vilka som är kvar osv. Har blivit så tråkigt när alla som var lite roliga åkt ut liksom.. Aja :)

Igår hade vi faktiskt riktigt roligt! Men självklart slutar det ju alltid med kaos typ, och det gjorde det den här gången också.. Men bortsett från det var det roligt och trevligt folk :)

Nu ska jag läsa lite i svenskaboken och sen ska jag kolla på vm finalen i hockey hahah :D Faktiskt rätt spännande.. HEJA SVERIGEEEE!!!


Lady Gaga - Judas

 


tagggg





jobbigt väder

Har varit trött hela dagen, på grund utav vädret som har varit idag.. Kvavt och fuktigt typ, och det har varit så spänt! Har också haft världens huvudvärk typ och ont i nacken och ryggen :( Hatar sånt här väder!

Har varit i sickla idag med linny för hon skulle handla :) Sen var vi och delade ut lappar i mitt och i emelys område till klassresan (lappar om att ställa ut sina pantburkar/flaskor). Skönt att ha det gjort iallafall :D

Godnatt alla mina 50 000 läsare!

tuff dag!

Idag har jag gjort hur mycket som helst typ :O Har hunnit gå i skolan till 2 ungefär, åkt till skarpnäck och gjort några ärenden. Efter det fikade jag och anna i stan, och vid 5 skulle vi på en undersökning som var klar vid 7 typ. Och efter det har vi hunnit träna i sickla också! Nu äntligen ligger jag i sängen nyduschad, helt slut och bara vill sova! Jobbig dag :D

Imorgon har vi c-delen i matte nationella. Åååhh orkar inte :( Kommer väl antagligen faila på den delen också..
Och efter skolan blir det träning direkt eftersom vi har ett engelska prov att plugga på tills på torsdag. Blir trött bara jag tänker på det :(

Godnatt allesammans!

fel på blogg.se!

Nu är det faktiskt inte mitt fel att jag inte har bloggat, för blogg.se har inte fungerat!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, sedan tränade jag och anna. Nu på kvällen pluggade jag och linny till svenskaprovet vi har imorgon, vi gjorde typ 60 instuderingsfrågor ?! Fett duktiga!

Imorgon ska jag och anna på en undersökning om gymnasium :) Man får 300 kr i checkar som fungerar typ överallt, asnajs! Och efter det ska vi hinna träna också :) Mycket att göra imorgon, och kom på att jag inte kommer hinna äta någonting?! Det är ju inte lika najs...

Nu ska jag plugga ännu mer på tråkiga svenskaprovet vi har imorgon, pusss på er :D

fika

Har solat idag hos anna på altanen, shit va varmt det var! Höll på att dö typ :O Asså jag fattar inte, för några dagar sedan snöade det lixom? Skevt väder hahah...

Nu ska jag fixa mig lite och sedan ska jag med liza till skarpnäck och sen ska vi till café 60 och fika med anna också :) Najsnajs!

Pussss ♥

Dagens!



Tröja - Lindex
Jeans - Crocker

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram



GRYM!!! :D

ÅÅÅH!

Grannarna har borrat HELA morgonen och det låter som faan i vårat hus! Kan de inte borra på kvällen eller på eftermiddagen? FATTAR DE INTE ATT MAN VILL SOVA !? Blir så jävla irriterad!

:(

Färgar håret!

Håller på att bleka håret nu, mest pga. utväxten jag hade :) Färgen ska ut om 20 min och jag vet inget tidsfördriv... Får väl sitta och typ kolla rakt in i väggen tills det är dags att skölja ur håret!

skooor ♥

Kom nyss hem från forum och har handlat nya converse, träningsgrejer och hårfärg! Najsnajs.. Ska väl hitta på nått ikväll antar jag :D Eller får hoppas det iallafall, är riktigt sugen!



Haha.. väldigt bra bild! Men iallafall en bild på det jag köpte :)

Vita låga Converse - 699:-
Sport-bh Soc - 199:-
Träningsbyxor Soc - 399:-


kommentar

Har fått några kommentarer på senaste tiden att jag ska lägga upp bilder från när jag är med mina kompisar, fikar, festar osv. Har ingen aning om ni är seriösa eller inte, och så är ni ju självklart anonyma haha :D Men om ni är seriösa så: Försöker att alltid lägga in en bild i varje inlägg, jag tycker själv att det är tråkigt att läsa ett inlägg med bara text. Jag tar själv aldrig med mig någon kamera heller, och min mobilkamera är ju inte mycket att hänga i julgranen haha.. ;) Men lite bilder får ni iallafall, oftast egopic's på mig eftersom det är typ min hobby att fota mig i webcamen haha :D



Fimpa sminket, behåll glöden!!! åh så fyndig jag är..

vinter idag igen?

Vad fan hände med vädret haha? För en vecka sedan låg man ute på annas altan och solade och svettades ihjäl, idag tänkte man rota fram vinterjackan igen? Så himla skumt väder den här tiden på året haha ;) Hörde iallafall att det skulle bli varmt i helgen, tur det! Är nästan lite rädd över att sommaren hoppades över i år.. haha :D Nej men mår inge bra i sånt här trist väder, blir trött och har typ ingen ork :(

Idag har jag tränat med liza och anna. Det var väldigt jobbigt idag men vi kämpade på :D Mamma sa också att hon lämnar tillbaka sina converse och byter de till ett par vita i min storlek! :D Tror hon och pappa tycker jättesynd om mig :( Tycker mest synd om mamma som betalade!

Ska ner och duscha nu, och andra diverse saker som att smörja in mig i BUS, städa osv :)
Pusss ♥



depp

Igår var det väldigt roligt fram tills att mina skor försvann (mina converse jag köpte igår). Och det kom folk heeeela tiden så det blev typ värsta kaoset! :O Men tack för igår vendela!

Har typ haft gråtklumpen i halsen hela dagen pga. skorna haha.. känns som att någon har dött typ. Helt nya skor som jag använt i max 10 min. Okej om det hade varit ett par skor från hm för 150 spänn typ, men nu va det ett par converse för 700. Orkar inte med människor som ska ta saker från andra, hur tänker de?

Nu ska jag typ gråta och duscha och göra läxan. Puss

RSS 2.0