hallååå

Hej!
Idag fick jag reda på skrivdelen i nationella i svenska! FICK VG+ ! Fan vad glad jag är över det :D Helt sjukt! Fick massor med beröm över att jag hade skrivit en så bra krönika och de fyra lärare som hade läst den hade tyckt den var helt "fantastisk" haha! Kanske borde satsa på krönikor? Hehe.. vem vet! ;)

Muntliga delen gick också oväntat bra, fick VG på den! Är så himla glad! :D

Idag har jag varit i stan hela dagen typ :D Har blandannat köpt present till linny! Lite sen present dock, men vi bestämde att vi skulle fira oss tillsammans och ge presenterna då istället :) Så på fredag smäller det, haha! Lite ändrade planer bara men det ska nog gå bra iallafall :)

Nu är det time to sleep.. Ska upp tidigt imorgon för jag börjar 8.10 :( Så 20 i 8 måste jag pallra mig upp iallafall.. Då blir det boxning på idrotten med anna och emely som lärare haha :D Hoppas dom inte kör slut på mig bara!

Puss och godnatt ♥






Gamla bilder på födelsedagsbarnen, hahahha!

lite rikare!

fick sammanlagt 2400 kr, plus lite lotter och sånt! Vann 25 kr hahaha! Vilken tur man har va!

Har varit en bra födelsedag! Fattas bara ett litet avslut ute med linny, hehe.. Nej men det har varit jättebra idag och många gratulationer! Tack allihopa ♥


naglarna!

Inte världens bästa bild, hahah.. men bättre än ingenting iallafall!

Var tvungen att måla naglarna eftersom tipparna hamnade alldeles för långt ner på nageln. Va tvungen att sätta de där eftersom mina riktiga naglar är så korta :D



om ni kollar ganska noga så ser ni att tipparna är väldigt långt ner på nageln, haha! Det syns mest på bild, inte i verkligheten! Tycker faktiskt att det blev oväntat bra för att göra helt själv! :)

födelsedag!

GRATTIS PÅ MIG SJÄLV! hahah.. Nä men fyller ju 16 idag :) Ska ut och äta med family och senare hem hit igen och äta tårta och få presenter (pengar) hehe..

Vi hörs senare ikväll, puss!




HATAR FACEBOOK

Jag hatar facebook så mycket just nu att jag bara vill radera mitt konto! Statusuppdateringar, kommentarer, logginlägg, när jag fyller år (!) osv syns inte! Vem är det som inte kommer få några grattis hahaha.. kul!

Har försökt fixa det i typ två timmar nu men ingenting hjälper! ÅÅÅH vill bara gråta, jävla skit facebook!

YES!

Åh herregud vad skönt att Roza åkte ut, orkar inte med den där skrikande, patetiska tönten något mer! Varför vill de i huset ha ut Vanessa för? Hon är ju inte ett dugg jobbig? :O

Fick nyss reda på att vi har VG-MVG prov imorgon på andra världskriget och jag kan ingenting?! Har inte ens boken hemma. Plus att jag har massa att göra i svenskan, som jag har skjutit upp i drygt en vecka nu.. haha.. Varje gång jag har skrivit att jag ska göra svenskaläxan så har jag aldrig gjort den.. fy skäms linnea!


Jaja, nu är det väl dags att börja råplugga typ.. skitkul.
Puss ♥

Juste, jag och anna ska köpa gelékit imorgon och hjälpa varandra att göra gelénaglar!
Kostar ca 160 kr för 48 naglar/tippar och kommer från Depend. Har sett några som har gjort det och det ser faktiskt rätt snyggt ut :) Allt utom mina naglar ser bra ut så det kan ju inte bli sämre iallafall! ;)





Skarpnäck

Nu ska jag och anna åka till skarpnäck och göra några saker :) Sen händer det väl inte så mycket mer idag antar jag, det är ju söndag så så mycket kan man ju inte hitta på..

Vi hörs senare, puss!

Kör på lösisar idag ;)





@Emely

Nu är jag hemma hos Emely och ska snart börja göra sushi :D Det var typ hundra år sedan jag åt sushi och har varit sugen på det i flera veckor haha!

fixa mig

Nu har jag precis kollat på gårdagens bb-avsnitt.. hahahha faan va kul när Roza dampar på Rodney, kan inte sluta titta på det klippet garvar lika mycket varje gång hahaha....

Nu ska jag ner och duscha och fixa mig :) Sen ska jag möta emely!

Puss ♥

god morgon!

Hallåå! Vaknade nyss, och är helt ensam hemma :( Hatar att vara det, typ det värsta jag vet.. uusch!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska iallafall äta sushi med emely ikv :) hihih, pussssss hörs senare!

fail

Åh verkar inte bli något ikväll.. Jag som var så jävla taggad! Nu är jag typ deprimerad, på riktigt!

Faaaan..

FREDAG!

Äntligen fredag :D Har verkligen längtat till den här helgen, vet inte varför! Det va säkert bara för att vi hade så kul förra helgen ;) hahaha..

"Slutade" vid halv ett idag typ, jag, Anna och Vendela åkte till sickla har vart där hela dagen tills nu :D Vältrigt trevligt faktiskt! Har fikat, kollat på kläder, ätit på donken osv! Najsnajs :)

Nu ska jag snart äta middag, fast är inte ett dugg hungrig :(
Pusss på er! ♥



Och nej, jag har inte rött läppstift på mig, men det ser lite ut som det haha.. Det är nämligen "lip plumper" som gör att läpparna svullnar upp och mina läppar blev också röda?! Det va tydligen nått att det tog fram läpparnas naturliga färg, nått som vende babbla om iaf! Haha, men lite större blev de iallafall ;)

irriterad

FAAN va jag är irriterad. Har lust att bara döda någon.. Förstår mig inte på vissa saker och hur vissa fungerar om man säger så. Hur vissa tänker och hur vissa handlar. Nej usch, vad konstiga människor det finns.


somnade :$

Skulle egentligen ha tränat, men råkade somna såklart. Och det gjorde anna oxå så hon ringde inte och väckte mig heller! Hahaha.. sånt kan hända! Det var iof rätt bra att jag sov lite nu, för annars hade jag aldrig orkat göra svenskaläxan tills imorgon :)

Nu ska jag äta middag eller nått, är ashungrig. Puss! ♥

Familjen - Det snurrar i min skalle (JC-reklamslåten)





Själv i skolan

Sitter själv nu nere vid no-salarna och väntar på att anna och Emely ska göra klart labbrapporten som jag redan har gjort :( Men de är väl klara snart hoppas jag :) Hörs sen, puss

skön dag!

Har vart en riktigt skön dag idag, alla lärare va typ sjuka så sluta vid 1 istället för 20 i tre :D Och så var det bara slöjd, svenska+ och mentorstid! Sen åkte jag hem till anna, men sen skulle hon fika med nån och då åkte jag hem igen. Vid 5 tog jag bussen till sickla och mötte anna där och tränade :) Fika hann vi också med eftersom vi var så tidiga med träningen! En bra dag helt enkelt ;)

Imorgon är dock en lite mindre bra dag, mycket mindre bra. För det första ska vi ha någon jävla redovisning i redskapsgymnastik ?! Jaha, och vad är det bra för? Det är nog det mest idiotiska jag någonsin har hört. Förstår typ konditionstest, styrketest osv. Men REDSKAPSGYMNASTIK-TEST?! Herre.. Jaja, och sen har vi nationella i labb typ. Sen har jag också en svenskaläxa som jag antagligen gör imorgon på rasten för nu har jag verkligen inte lust att göra den..

Nu är det duschen som gäller.. eller om ett tag iallafall. Måste chilla lite vid datorn först, hehe..
Pussss ♥



Snygg bild på mig och emely, hehe.. En av alla våra vi-har-inget-liv-dagar på sportlovet, hahaha!

farsta centrum

Kom nyss hem från en väldigt trevlig dag :) Har varit fint väder idag, wihoo! Efter skolan åkte jag, linny, anna till farsta centrum. Brukar aldrig vara där men linny hade presentkort där så vi åkte dit. Jag handlade en näspiercing som jag ska sätta i min "plupp" eftersom örhänget jag har nu är så stort och fult och det går inte att sätta i hörlurar heller haha! Sedan vid 7 gick jag och anna och tränade på SATS i farsta :) Var helt ok där, men mycket bättre i sickla för det är bäst hehe ;)

Jag, anna och linny hade världens roligaste diskussion:

Anna: Hur skulle ni översätta ordet "keff" ?
Jag: Asså, det går inte riktigt att förklara...
Linny: Dålig, typ.
Anna: Aha, men "abo" då ? Typ "ojojoj" eller?
Jag och Linny: HAHAHAH kanske vet inte!
Anna: Så, "Abo, vilken keff brud" blir alltså "Ojojoj, vilken dålig brud?"
Jag, Anna och Linny: HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA OMG AHHAHAHAHA *dör av skratt*

Asså det var så himla roligt just då, har inte skrattat så mycket på riktigt länge, hahahhahahahaha...

Jaja, nu ska jag ner och duscha :) Puss ♥



Kom nyss hem

Kom nyss hem från en "promenad" (sitta vid en busshållplats) med linny och hennes man, och två till.
Trevligt trevligt. Skönt att det inte är så kallt ute, hade bara skinnjacka men frös ändå inte :D Äntligen börjar våren komma, trodde aldrig att all snö skulle smälta bort osv!

Nu är det dags för mig att sova, men är inte ett dugg trött :(

Godnatt ♥

GRATTIS ÄLSKLINGS LINNY ♥

Hellooo! Idag försov jag mig, såklart.. haha! Var ju ett tag sen sist.. Iallfall, hade nationella i muntliga delen i svenska idag. Gick faktiskt väldigt bra, min lärare sa också det :) Man får väl hoppas på ett VG!

Efter skolan gick jag hem till linny och vi hade det roligt hihi.. Linny fyller ju 16 idag så grattis på en av mina bästa vänner! Love you darl' :D ♥

Nu ska jag kolla på top model, sedan göra läxan och sen sitta vid datan i 100 år antaligen.. som vanligt då ;)

Pussss på er ♥



Min snygging linsen!

HELVETE!

Röstade 3 ggr på Nicky! Fyfan va tråkigt big brother kommer bli nu.. vill dom inte att någon ska höras och synas? De vill bara ha kvar tråkiga muppar som inte säger någonting och är astråkiga? BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Och fyfan vilka fula tjejer btw, hon blonda i blått såg ju isåfall bäst ut :)



SNYYYYYYYYGGGG ♥♥♥

jacka

Har trååååkigt och väntar på att maten ska bli klar!

Tänke visa vårjackan jag köpte :) Har glömt att göra det, tog kort på den för typ en vecka sen haha!

H&M 299:-


Fira linsen!

Sitter just nu hemma hos anna och väntar på att hon ska fixa sig klart :) Sedan ska vi till linny och fira hennes födelsedag med hennes familj för hon fyller år imorgon :)
Igår/ i natt hade vi rätt kul :) Träffade två killar med anna här i älta, och sedan kom mike och linny :) Tyvärr slutade inte kvällen så bra men det var kul tills dess iallafall.
Btw, såg ni månen igår? Det gjorde typ ont i ögonen att kolla in i den, haha! Tyckte faktiskt den såg lite större ut, eller så inbillade jag mig bara :D
Ni skulle fått en bild, men tyvärr är jag rätt sliten och äcklig just nu och fastnar INTE på bild idag, så ni får klara er utan fina mig :)
Pusss

Till stan!

Nu ska jag snart möta emely och sedan ska jag, emely, anna, liza och kanske vendela åka till stan och antagligen fika :) Vi hörs troligtvis imorgon!

Ha en bra fredagskväll!

Pussss ♥




Nytt!

Fick ett litet ryck och tog hål i "pluppen". Värker som faan nu, men värt!
Det gjorde inte alls så ont som jag trodde, knakade bara lite, hahahah.. ;)


Grattis mamma!

Grattis mamma på 58-års dagen!

Kom nyss hem från att ha träffat emely ett tag :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Ska ju fira mamma men hoppas att vara klar till 8 iallafall. Måste ju vara hemma lite på en födelsedag haha.

Tror jag ska kolla på några avsnitt av big brother som jag har missat!
RÖSTA PÅ NICKY ATT HAN SKA VARA KVAR, INGET BIG BROTHER UTAN NICKY! Kom igen, i big brother ska det vara folk man irriterar sig på, som vågar ha åsikter och som ljuger lite? Tänk om alla skulle vara som typ annie?


Snygging!

friday!

Tjoohoo! Fredag :D Fast ska ju ändå inte göra nått tror jag, känner mig inte speciellt taggad.. :(

Men skulle ju berätta om judarna som var i våran skola igår!
Först höll de föredrag om hur livet var under andra världskriget.. det var så hemskt! Kvinnan hade klarat sig ifrån koncentrations läger, men mannen hade hamnat i bergen-belsen (ett koncentrationsläger) och han hade klarat sig! (Ganska självklart med tanke på att han nu berättade det här för oss, haha!) Allt var så himla hemskt att lyssna på, och jag kan knappt fatta att det där har hänt dem! Känns så overkligt..

Jaja, nu ska jag ta en huvudvärkstablett iaf. Har haft ont i huvudet i två dagar nu!

Pussssss ♥

orkar inte blogga

Orkar verkligen inte blogga idag.. Är dödstrött! Berättar imorgon om hur det var med de två som har varit med om förintelsen, det var faktiskt väldigt intressant. Men men, mer om det imorgon!

Godnatt folket! ;)


förintelsen

Kom nyss hem från träningen med anna! Skönt att komma igång igen, det blev ju ingen träning på drygt två veckor haha.. Men vill ju inte träna själv när anna var borta :( Men nu så!

Imorgon ska vi ha förintelse-temadag. Ska komma ett par varav en (tror jag) satt i ett koncentrationsläger under andra världskriget. Spännande! Tycker faktiskt det där är väldigt intressant :)

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av BB, duscha och sedan gå till sängs, vi hörs pusss ♥


Bild tagen från google

Snook - Kommer ifrån


Gammal, jag vet! Men skön som fan! (De är ju inte så fula heller, hehe..)


Petter ft. ADL - Rostig kärlek ♥



Kärlek, love, lyssna
Lyssna, här kommer ett verb; kärlek
Det är inte något man känner, det är något man gör. Läs!

Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog
Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log
Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta
första gången, det slog mig, kärlek är smärta
Jag ville göra allt, spendera min tid
just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv
16 år knappt fått något hår
min oskuld den rök och jag minns det som igår
Min första kärlek tog mig någonstans
visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns
Ditt hår var som sammet och din hud var så len
det var du och jag mot världen, jag såg inga problem
För kärleken är stark men kärleken är svår
det du ser i horisonten är inte alltid det du får
Jag trodde vi var cool men du var coolare
En fnurra på tråden och du låg med min polare

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Nästa steg, något äldre, något klokare
jag sprang in i dig, psst, jag bara råkade
Ljusblond skönhet med djup i sin blick
och jag minns när vi möttes, helt sjuk hur det gick
Kärleken brann och den var starkare än någonsin
dessa dagar, jag minns knappt någonting
men jag minns hur vi älskade, jag minns hur vi var
jag minns hur vi brydde oss, jag minns allt det bra
Men problemet dom kom och jag minns det var jag
när du sa du digga vitt, trodde jag knappt vad du sa
jag tappade respekten, nästan all attraktion
du var vackrast i värden men inte samma person
trots kärleken var stark men kärleken svår
de du ser i horisonten är inte alltid de du får
Och av olika skäl gick allt sönder till slut
Jag sa vad jag kände sen flytta jag ut

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

32, jag vet bättre
2 hårda år, jag vet precis vad jag gett de
Du vet precis vad som gäller när vi pratar
du vet precis hur de blir när vi bråkar
klart du blir arg och frustrerad och jag hatar å tjafsa
men det viktigaste är att grabben har en farsa
gick i terapi försökte nå resultat
försökte komma någonstans, försökte må lite bra
Visste det från början, inte skapta för varann
för vi bråkade konstant okej, det funkade ibland
Men allt gick isär och vi fick vår messär
för konflikter utan slut, klart som fan de tär
Men grabben har en lillebror, jag har en ny fru
ett nytt liv, en ny familj, en ny tur
Där kärleken är stark okej, men kärleken är svår
och men det jag ser i horisonten är nåt jag vet att jag får

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Först och främst så vill jag säga att det här är ingen diss-sång.
Till gammal rostig kärlek.
Det här är bara en sång insikt, att allt man tror sig se där borta i horisonten
är inte alltid det samma när du väl kommer fram.

helluuuu

Hallåå! Idag har varit en riktig chilldag, haha! Hade två lektioner, och stod i skolans café halva dagen! Asskönt ;) Var med anna och linny en stund efter skolan och planera lite till min och linnys födelsedag! (Jag fyller år drygt en vecka efter henne). Nu sitter jag i min blåa mjukisdress och ska snart ner och duscha, smörja in mig med BUS, noppa ögonbrynen och kanske lägga en ansiktsmask, fräscht va? ;)

Funderar lite på vad jag ska ha för kläder imorgon? Var ju och handlade häromdagen men jag har ändå inget att ha på mig, buhuh :( Har nationella i fysik imorgon också. Wihoo! Nä, inte direkt. Kommer faila som FAN. Usch, vill inte ens tänka på det.

Jaja, ska väl gå nu och fräscha till mig lite, haha! Vi hörs kanske senare, eller så hörs vi imorgon :)
Puussss på er ♥


Bilden har inget att göra med inlägget! Hahha... snigg-katten aslan ♥

dag i nacka forum och stan!

Idag har jag varit i både nacka forum och stan :) I forum skulle vendela köpa nått undanlagt på H&M och så fikade vi :) I stan skulle anna köpa löshår och sola, och så gick vi runt där ett tag. Och så har det varit världens finaste väder ute idag, så najs! Har varit glad hela dagen :D

Nu är jag så jävla trött så funderar på att typ gå och lägga mig? Men jag kan bara inte gå och lägga mig såhär tidigt, kommer typ vakna mitt i natten och vara skitpigg isåfall hahaha.. suck.

puss på er ♥

sanna åkte ut?!

Wtf?! Hur kunde Sanna åka ut :O Vill folk ha kvar katerina eller? Hon är ju gammal och tråkig :O
Aja, bara inte Nicky åker ut, det är han som gör hela BB! Älskar honom, älskar att han skämmer ut sig så mycket och vågar bjuda på sig själv! Och så är han ju snygg också hehe..


Den ända snygga tjejen i huset åker, suck!

shoppat idag!

Wiihoo har massa nya saker nu :D Orkar verkligen inte ta kort på alla saker men ni lär säkert se det i efterhand :)

Men jag köpte iallafall:
Ett par jeanstights
Tre par vanliga svarta leggins
En brun väska
Hörlurar till ipoden (fett snygga, rosa med diamanter på ;) )
Mjukisdress (blå)
Två linnen
En stickad tröja


Det va nog allt :) Fast nu känns det ändå som att jag inte har något att ha på mig imorgon? Haha... fast så känns det alltid för mig. Just nu sitter jag och fixar ipoden iallafall, laddar in massa nya låtar och laddar den :) Har inte använt den sen jag köpte den typ eftersom jag inte har haft några fungerande hörlurar. Men nu så!

Nu ska jag kolla vem som åker ut ur BB, puss! ♥



Hörlurarna! Snygga va ? ;)

café 60

Träffade Anna idag för första gången på två veckor :D Fan vad brun hon var :( Jag, linny, anna, emely, mikaela och karin åkte in till café 60, och sedan kom liza men hon var bara där typ 10 minuter. Vid halv 12 kom vendela och så satt vi där till 12 typ och tog halv 1 bussen från slussen :) Så det var en mysig kväll! Fick en skitsnygg plånbok av anna, en brun LV! Dom är så jäääävla snygga, älskar LV's saker! Självklart var det en kopia men en väldigt bra kopia! Stämpel och allt ;)

Nu ligger jag i min säng och har kollat på två big brother avsnitt som jag hade missat :) Har typ fått en blåsa på läppen och har aldrig någonsin haft det förut! Det måste vara någon slags förkylningsblåsa, var ju sjuk nyss. Så har satt på tandkräm på den för det ska tydligen torka ut blåsan? Det svider som fan iallafall, haha!

Tror jag ska sova nu, ska upp ganska tidigt imorgon för jag och mamma ska åka till sickla och shoppa :D Ska försöka hitta en väska (väldigt viktigt), tights och några söta tunikor hade jag tänkt mig :) Skor har jag i mängder nu så det behövs inte iallafall!

Pusss på er och gå och lägg er nu!


Ganska gammal bild på mig och anna när vi åt på italiensk resturang när hon fyllde år! Var i september någon gång :) Visst passar jag bättre i ljust hår?

ANNA HAR LANDAT!

Anna har landat nu :D Så nu ska jag ner och duscha och fixa mig och sedan träffa henne! Har saknat henne jättemycket.. Och värst av allt - hon kommer vara asbrun!

Så nu ska jag ner och duscha, kanske slänger in en dagens outfit, vi får se ;)
Pusss ♥

SUPERMÅNEN!

Omg vad läskigt.. läste för några dagar sen att den 19 mars kommer supermånen att inträffa.. och det var 19 år sedan det var supermåne. Supermåne innebär att månen ligger närmare jorden än vanligt. haha typ över 300 000 km :) Men iallafall, den gör att det blir naturkatastrofer - tex. flodvågor, orkaner, jordbävningar osv. Och förra gången det var supermåne så var det jodrbävningar och orkaner tror jag, någon eller några veckor innan, eftersom månen närmar sig jorden mer. OCH NU HAR DET HÄNT I JAPAN, 8 DAGAR INNAN SUPERMÅNEN ?! Faaaan va läskigt :o Djur och människor kan också bli vilda, galna, oroliga typ. Det måste ju bero på någon spänning på något sett? Nä, jag vet faktiskt inte.. men tycker detta är riktigt obehagligt :o


förstörd

jag tror jag har blivit hjärntvättad.. har gråtit konstant i ungefär två timmar nu och är helt nere och vet inte vad jag ska göra. nu kommer ni inte alls ta det här seriöst men jag är seriös.. så, vet ni vad jag är ledsen för?

att jag bara har 5 avsnitt kvar på alla sex and the city säsonger. jag älskar det programmet så mycket, jag lever mig in i det ALLDELES för mycket. jag försöker intala mig själv att allt bara är påhitt som alla andra serier och filmer (oftast då) men då blir jag bara ännu mer ledsen för att jag själv vill leva deras liv, fast det är helt orealistiskt. tex. hur skulle Carrie ha råd med nya skor för säkert 8000 kr typ varje dag när hon lever på att skriva en spalt i en tidning? nää, det skulle ju aldrig funka.. men när jag har kollat klart på alla säsonger och båda filmerna så tänker jag börja om! har ju ändå glömt bort de första säsongerna, såg ju de i somras tror jag?

jag är helt förstörd

jag kan inte söka på en bild på SATC på google för då kommer jag börja gråta igen såfort jag ser en bild på de hahhaha...

HISS/DISS



- Skinnjacka!
Jag bara älskar skinnjackor! De passar till allting och ser fräscht ut ;) Man kan ha typ vilka kläder som helst till det också, jeans, leggins, uggs, "boots", ballerina, shorts, linnen, koftor, vanliga tröjor, allt! Och det är det som är så jävla bra, för man behöver aldrig tänka på vad man ska sätta på sig för att passa jackan. Så hiss på skinnjackan!



- Våren!
Våren är nog min favoritårstid. Tycker faktiskt mer om våren än sommaren om jag ska vara ärlig. Våren = snygga kläder, snygga skor, fika på uteserveringar, jag fyller år!, varken för varmt eller för kallt, vädret (oftast, ibland kan det ju regna och vara grått, men älskar när solen är framme!) osv osv.. finns hur mycket som helst att rabbla upp! Älskar våren!

- Big Brother
Haha, måste ju bara hissa BB! Roligt, underhållande, sorgligt (Ja, faktiskt. Jag grät som en tönt när Nicky och Gurkan grät för nått avsnitt sen, hahha...) och bra! Långa avsnitt också, hatar att t.ex. solsidan bara är knappt en halvtimme.

- Petter
Petter måste vara den bästa artisten någonsin! FELET folk gör när de säger att de inte gillar petter är att de aldrig lyssnar på texten, bara på själva låten i helhet. Älskar att han gör några lunga låtar också, med fina texter! Åh, älskar honom♥

- Blondt hår!
ALLA passar bättre i blondt hår.. nästan iallafall. Och visst ser det mycket fräschare ut till sommaren när man är brun på stranden? ;) Så alla brunetter, sätt igång nu och blek håret så är ni snyggt vitblonda till sommaren, hihi ;) Det tar ju trots allt ettag att få en snygg blond färg om man har mörk hår!


100 ggr snyggare i blondt !


- Utsvängda jeans
Jag använder aldrig jeans, men måste bara få säga att utsvängda jeans är nog det fulaste jag vet! Man ser tjock ut och bara allmänt ful? Ingen passar i utsvängda jeans, det är nog det fulaste plagget som någonsin har skapats. Men affärerna vill väl återuppliva gamla trender antar jag. Men tror inte de lyckas med det här plagget, sorry haha..



- Att mitt hår är orange och inte blondt
Det är verkligen en fetdiss haha! Men kan inte färga håret mer nu, mina toppar är klyvna och tunna och resten av mitt hår en ren katastrof.. det måste tyvärr få vila helt enkelt. Men funderar på att lägga i någon slags askblond färg som dock gör håret lite mörkare men kanske jämnare? Nej, jag vet inte riktigt.. får fråga någon frisör ;)

- Slaskigt väder
Iof är det både hiss och diss. Diss för att det är tråkigt, blött och skorna blir dyngsura. Men hiss på det för att det är ett tecken på att våren/sommaren är på väg och att snön försvinner. Men det negativa väger tyngre än det positiva, haha!

- Nationella prov
Svårt, tråkigt och en enorm press på alla. Det är typ det som visar hur man egentligen är i skolan eftersom man inte kan plugga till det typ? Tror många 9:or är stressade just nu.. speciellt när det kommer till matte- och NO nationella..

blogg.se = segt?

det tog mig typ 20 min att komma in på blogg.se ? :O jajaja...

fettisdagen idag hahah :D har faktiskt ätit semla, och mår fett illa nu! den va typ gigantisk :O
kvinnodagen också, så grattis till alla kvinnor eller vad man säger haha ? jag räknas väl också som kvinna så grattis till mig med hehe..

här får ni några übersnygga bilder på moi!





tjatjaaaaa

wihooo hej allihopa :D

idag var det första dagen i skolan, inte najs! men rätt chilldag ändå, det är måndagar alltid :) efter skolan gick jah hem och sov hahah! så somnade runt 5 och vaknade till top model började. finns det något bättre än att gå hem och lägga sig efter skolan? hahhaha... så min dag har spenderats mestadels med vendela och lite med emely, men inte mycket eftersom hon aldrig har lektion med oss plus att hon kom efter halva dagen.. suck!

nuuuu ska jag kolla på mitt älskade satc, och kommer börja gråta när sista säsongen tar slut.. så jag chillar lite med avsnitten eftersom jag är på sista säsongen nu haha :D

ni får två bilder på två fula katter som jag och emely tog hos linny hahhaha!
godnatt!




ni ska bara veta hur efterbliven den vita katten är hahahha...

var på big brother ikväll!

var i publiken på bigbrother idag :D hihi va kul det var. har aldrig varit på nån livesändning förut! dom typ berättade när man skulle klappa händerna osv haha! FAAAN att inte katerina åkte ut :O hatar henne, så jävla jobbig och ska typ leka mamma?! vad gör hon där inne överhuvudtaget?

imorgon är det skola igen, fan vad tråkigt :( har verkligen INTE längtat efter det. men det positiva med att tiden rullar på är iallafall att kommer anna hem hiih :D

nu ska jag kolla solsidan och kolla på big brother och se om jag syntes haha :D liza smsa och sa att hon såg oss iaf! kulkul

pusss på er !




uttråkad

alltså.. jag är så himla uttråkad :O vet inte vad jag ska ta mig till ?! alla är upptagna och jag känner mig någorlunda frisk iallafall.. eller alla och alla. linny och emely, det är typ de ända jag orkar träffa för de bor så nära mig :) annars måste jag åka någonstans och det orkar jag inte :D men linny är typ i farsta och emely fikar med mikaela :( och jag sitter helt själv i mitt kalla rum och onda hals och har inte nåååågonting att göra. tyck synd om mig!

vill att anna ska komma hem också :( hon har alltid tid att träffas såhär på kvällskvisten haha :D hon kommer ju hem om en vecka (lite minde tillochmed!!) och då ska jag träffa henne på dirrrrrr! wihooo ;)

nu får jag väl bara hoppas på att emely smsar att hon är påväg hem och vill träffa mig en snabbis. annars får jag väl ruttna framför datorn.. men är iaf glad att jag är någorlunda frisk eftersom det är big brother live imorgon hihihi :D faaan va kul! kolla extra noga i publiken så kanske ni ser mig där hahahhaha

nu får ni massa randombilder för att det här inlägget ska bli lite roligt iallafall, pusss ♥


gammal bild på mig och anna, redigerad i sony ericsson hahahhah!


jag och anna, precis efter jag hade kommit hem från kanarieöarna 2009 ;) brun eller vaaaad ?!

jag och anna vintern 2009 :)


världens sötaste kattunge typ ?! den va extra söt för att den va döv oxå och
det var så synd om den :(


jag och emely för inte så jäättelänge sen :) någon gång i höstas

bebiiis ♥




depp

Orkar inte vara sjuk! hatar att bara vara hemma och inte göra något :( när jag väl har massa saker att göra, då vill jag va hemma och vara tråkig. så är det alltid! men nu när jag inte KAN gå ut, så är det verkligen det jag vill göra!

typiskt mig att bli det dem sista dagarna på lovet :( bläää hatar mig själv... ligger typ och gråter!!! jag gör typ vad som helst för att bli frisk! jag måste bli frisk!


ingen feber!

wohooo! har ingen feber längre :D konstigt att ha typ 40 grader ena dagen och andra dagen ingen feber alls :O
jaja, det är bra det iaf :) men har typ ont i hela kroppen och svullen i halsen :( så är ju inte direkt frisk..
måste bli frisk tills på söndag då jag, linny och emely ska på big brother live :D naaaajs!

puss på er ! ♥

nästan 40 graders feber :(

jag vaknade nyss och mår skit. försöker få i mig en drickyoghurt eftersom jag inte har ätit något på hela dagen.
har ont i halsen oxå men tror inte det är halsfluss iallafall. det brukar göra mycket ondare :) roligt att bli sjuk när det är tre dagar kvar på lovet :( fml

jag ska försöka att inte somna om nu, jag mår bättre om jag håller mig vaken :)

puss på er!




hej alla nattugglor!

är ni fortfarande vakna? ;) jag är iallafall det och kan inte sova :O

juste, var ju på bio. shiiit alla borde se sanctum! världens bästa film typ :D iof har jag panik genom hela filmen och typ grät och blundade haha.. men det var bra iallafall :D

en sak till, jag håller på att få en vagel! det är typ det värsta som finns :( lär ju vakna upp imorgon med ett och ett halft öga typ. men det kan ju också vara kul.

nååått mer.. tror inte det :) vet inte om jag ska stänga ner datorn eller kolla på SATC tills jag somnar? hard choise... hehehe

go'natt på er!



en bild på mig typ en dag efter jag piercade tungan. fyfan vad min tunga såg ut då hahaha.. ser ni ? blåsor och svullet och bläää! hahahah.. man gick väl typ ner 20 kg eller nått den veckan hahhahha. nä men det var inte lätt att äta kan jag säga!

rolig kväll igår!

det va askul igår! va i skanstull med linny, emely och mikaela. va massa folk där och alla va typ roliga :D älskar sånna människor :) sånna som inte bryr sig om man känner de eller inte, de bara kör på haha! lovelovelove

idag på dagen drog jag mig upp ur linnys säng vid halv tolv ungefär, och det var ju inte det skönaste jag har gjort om man säger så. jag och emely skulle till haninge till emelys mormor. sen åkte vi hem runt halv fem och kom hem vid 6 :) nu ska jag, emely och kanske liza kolla på filmen Sanctum. den verkar rätt läskig :O

nu ska jag ner och äta och fixa mig och sen dra mig mot bussen! pusss på er ha en bra kväääll ♥


gammal bild på mig, linny och anna tror jag haha?! ser inte vem som står där bakom men tror det är hon hahaha :D

såhär blev det!



snyggt ? :) dock lite orangare och ojämnt än det ser ut på bilden haha :)

RSS 2.0