åker om två timmar!

det här blir nog det sista inlägget jag skriver på två veckor, om det inte skulle funka med internet i afrikaaaa! (egypten ligger faktiskt i afrika!) anna, linny eller någon lär skriva nått inlägg någon gång oxå :) ha det bra här i kalla sverige, och jag lovar att sola och bada åt er!

pussssss på er och jag kommer sakna alla mina korvsötnosar! ♥

PS. vendela: är lite sur på dig för du svarade inte på mitt sms för vi skulle faktiskt ses :'( but i love you anyway! ♥

puss på er alla!




nyfärgat hår!

vilken färg tror ni ? ;) blont ? eller kanske svart?... *dundundunduuuun* nää, liite mörkare än innan :) ser mycket fräschare ut nu och håret är så himla lent! kan inte sluta dra fingrarna igenom det hela tiden haha! blir tyvärr ingen bild nu, har varken kläder eller smink på mig haha.. ;)

nä, nu måste jag sova. har trotsallt NO prov imorgon på morgonen, och kvart i nio ska jag möta anna i skolan! puuuss på er!

btw, det här är sista gången på två veckor jag sover i min underbara säng ♥ haha ;)


forum

ska till nacka forum nu med mamma och köpa lite nödvändigheter till egypten :)
får se om jag kan hitta nån tröja oxå :D hihihi

ikväll ska jag träffa vendela och anna och plugga till NO-provet som jag fick omprov på... suck.
jag ska hinna packa lite oxå! hatar att packa.

nu måste jag gå, puss på er ♥


hejdåååå







pusssss ♥

egypten om några dagar ;)

guuuuud va skönt det ska bli! ska bo i Hurghada på hilton hotel, all inclusive :D najsnajs! fan va jag ska va brun när jag kommer hem! dock så uppstår vissa problem med att vara med familjen i två hela veckor...

tror jag ska kolla på nån american pie film nu, men vet inte om jag kommer orka kolla hela haha :D annars kommer jag bara sitta och kolla bloggar och hemsidor till klockan 3, och det är ju inte bättre det.


jajaaa... ska väl dra mig tillbaka nu! hörs senare idag! klockan är faktiskt över tolv...
puss ♥



tror det här är den fulaste bilden i världshistorien på linny... ni ska bara veta hur mycket jag garvade när jag såg den hahahhahahaha

diss


Lanvin for H&M
usch vilka fula saker ? och kolla priserna.. det är fortfarande H&M? tycker inte alls sakerna var snygga, kanske nån enstaka klänning men tycker allt var to much. alldeles för mycket volanger för min smak. t.ex. den gula klänningen, det ser ut som att man har ramlat i en stor senapsburk.


plugg..

som vanligt då haha ! mår inte alls bra, har världens hosta och asont i halsen.. kommer aldrig blir frisk för jag vill inte vara hemma och missa massa saker i skolan innan jag åker till egypten...

orkar inte plugga och tror inte jag gör det heller.. mår för dåligt för det!
måste ju bli frisk till sista helgen på två veckor här i sverige :D stan ska göras osäkert i helgen, överdriver INTE!

puss på er ♥



söt linny!

sunday!

har kollat på film med anna heeela dagen :D igår kolla vi på American history X, så jävla bra! älskar den filmen. den är så hemsk :( vill se den igen !

helgen har vart sådär. i fredags va det helt okej, inte så jätte kul direkt. igår fikade vi bara på café 60, vi skulle dra nånstans med det sket sig.. så vi åkte hem och jag sov hos anna :)

nu ska jag äta, sen duscha, möta emely och sen se Beck :)

puss ♥

nu ska jag ut!

puss på er !





sömnproblem?

asså, fast jag går upp kl. 7 så kan jag ändå inte somna sen på kvällen förrens typ kl 3-4 ? är det sömnproblem eller vad är det ? jag kanske måste kolla upp det? jag kanske måste börja ta sömnpiller? är lite orolig faktiskt haha.. har lixom pluggat hela dagen idag, men jag är inte trött och klockan är redan 2 ? jag kommer få max typ 4 timmars sömn i natt känner jag.. suck

puss på er som antagligen ligger och sover nu...

funkar det att räkna får kanske? haha.. ;)



1 får, 2 får, 3 får...

sorryyy

har verkligen inte hunnit eller haft ork till att blogga eftersom jag har haft huuuur mycket plugg som helst att göra, och har varit hemma och vart sjuk oxå. och att jag inte har nått att skriva om heller.. men tänkte göra ett inlägg nu :)

igår va jag och handlade kläder! fick hem ett par jeansleggins, en tröja, foundation, vanliga leggins och en pälsväst! ;) shiiit va jag älskar den! helt underbar. ni får bild sen, typ imorrn om jag använder den :) min kamera är helt urladdad och kan inte ta nått kort nu :(

hela dagen har jag gjort idrott och hälsa läxan om näringslära. ååh vad jobbigt det var! men blev klar efter ungefär 3 timmar haha.. nu har jag att plugga till no-provet imorgon och engelska läxa.. suck! skönt det ska bli att åka till egypten om knappt två veckor! ;)

bild från i lördags, som var en asrolig kväll btw!

ont i halsen

suck... har fortfarande inte pluggat.

skiter i det nu, puss

måste plugga :(

åååååååh orkar inte... har både G-prov och VG-MVG prov i SO imorrn.. och har inte pluggat nått :( är inte speciellt trött men är ju knappast sugen på att plugga haha..
jag får väl skylla mig själv antar jag eftersom jag inte har gjort det innan. varför ska jag alltid spara allt till sista dagen?! jag hatar mig själv ibland :(

helgen har iallafall varit asrolig :D väldigt händelserik må jag säga !

ska plugga nu :(
puss och godnatt

vad gör vi.. ?

nu kör vi !


plugg

har tagit mig typ 3 timmar att göra klart arbetet "flytta hemifrån"! men som vanligt är jag inte trött och klockan är över 2..

idag hade jag utvecklingssamtal btw, och det gick faktiskt bra :) förutom franskan då haha...
sen åkte jag, mamma och pappa och åt på italiensk restaurang och jag fick med mig ett par tights hem också :)

ska försöka sova nu, vi hörs imorgon (idag)
pussss ♥

varför kan jag inte sova?

vad är det för fel på mig ? VARFÖR ÄR JAG INTE TRÖTT ?! klockan är halv 4 och jag ska till skolan imorrn, måste upp senast halv 8 ?!

får försöka sova, men det kommer aldrig gå.
puss

sjusovare

är trött, förstår inte hur jag kan va det eftersom jag sov först från 1-4, sen kom jag hem, sov från 4-7, sen åt jag middag och sov igen från 7-10 ?! måste lägga mig tidigare haha! :)

kollade nyss på Ung & Bortskämd. haha, vilket liv de har! får allt de pekar på och behöver inte göra nånting ! och daniel paris är ju såå skön och rolig haha ;)

ska försöka sova nu, börjar halv 9 imorgon :(
pusss ♥

vilket lov!

hahaha det här höstlovet har varit det galnaste lovet ever haha! har sovit till halv 5, ätit middag, fixat mig och dragit vid 8, kommit hem vid 4, vaknat vid halv 5 osv, hela lovet typ hahaha ! :D längtar redan tills nästa helg då det är lite planerat ;)

nu är jag helt slut och måste sova, har ju skola imorgon :( usch, vill inte! har så jävla mycket att göra den kommande veckan så det finns inte. hur ska jag hinna med allt ?

pussss på er ♥

kom nyss hem

kom nyss hem, har varit i stan med linny och anna :) dock drog linsen lite tidigare när vi skulle träffa några kompisar men det va trevligt iallafall ! ska sooooova nu :)

puss på er ♥

underbara

hittade dom här idag i sickla inne på scorett, och jag dog lite när jag testade dom. de var menade för mig, för det fanns bara ett par kvar och det var i min storlek! :o jag tjatar fortfarande på mamma för att jag ska få dem, och det känns som att hon kommer köpa de till mig för hon frågade "... vilken storlek va det du testa..?" hihihiih :D

DE ÄR SÅÅÅÅÅÅ MYCKET SNYGGARE IRL OCH PÅ ! helt underbara jag vill dööööööööööö.. kärlek vid första ögonkastet !




2400:-
UGG Australia

dååålig uppdatering!

har verkligen inte haft tid! idag har jag t.ex. varit i haninge med emely och nu håller jag på att fixa mig, ska ut :)

vi hörs senare eller imorrn!
pussss

fika

ska in till stan och fika med mina kära vänner nu, vi hörs sen! ;)
pussss på er


vill inte sälja min fjällis !

nu när äntligen någon vill köpa min fjällräven, så vill jag inte sälja den ! jag ääälskar den fortfarande och påminner mig om hela förra vintern :( jag tror det slutar med att jag sparar den iallafall, haha !

lite dålig uppdatering, men har inte hunnit.. okej, orkat blogga! igår va vi i en lokal som alex hade fixat, men jag, anna och linny drog därifrån och åkte till sätra. kvällen slutade INTE bra, men det tänker jag inte skriva här hahaha ! ;)

nu måste jag sova, ska till stan imorgon vid 2 ungefär och jag är en riktig sjusovare som hatar att gå upp tidigt, haha ;)

godnatt på er! ♥



♥♥♥

RSS 2.0